Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, cadou de 2.000 de euro pentru Corina Caciuc de Crăciun! Ce i-a cumpărat amantei

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2022, 19:23

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, cadou de 2.000 de euro pentru Corina Caciuc de Crăciun! Ce i-a cumpărat amantei

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc un împreună un copil

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurențiu Reghecampf i-a cumpărat un cadou de 2.000 de euro amantei Corina Caciuc de Crăciun. Iată ce i-a cumpărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua de Crăciun, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie lângă brad alături de Corina și fiul lor, Liam, dar ceea ce a atras atenția fanilor a fost ținuta provocatoare purtată de amanta antrenorului.

Laurențiu Reghecampf, cadou de 2.000 de euro pentru Corina Caciuc de Crăciun

Conform playsport.ro, rochia sexy purtată de Corina Caciuc în fotografie a fost primită de la Laurențiu Reghecampf. Este un obiect vestimentar care aparține unui brand cunoscut, fiind evaluată la 2.000 de euro.

Corina Caciuc a purtat o rochie scurtă, în culorile specifice Crăciunului, iar în picioare a avut cizme albe, lungi. Aspectul fizic de invidiat al Corinei a generat o mulțime de comentarii la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

“Crăciun fericit!”, a scris Reghecampf, alături de „tabloul” de Crăciun cu Corina și Liam, pe contul de Instagram.

Reclamă

“Corina arată extraordinar după naștere!”, “Sunteți superbi!” și “O familie frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite.

Anamaria Prodan a primit un cadou de 200.000 de dolari de la iubitul bogat

Anamaria Prodan a primit un cadou în valoare de 200.000 de dolari de la iubitul bogat din Dubai, cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața impresarei.

Anamaria Prodan e tratată ca o regină de iubitul misterios stabilit în Dubai. Vedeta nu vrea să-i dezvăluie identitatea, dar se bucură de dragostea sa în privat. A primit recent un cadou incredibil de la el.

Reclamă 4 / 0/3

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Imediat după petrecerea aniversară organizată la București, Anamaria Prodan a zburat în Dubai, împreună cu cei trei copii, ca să petreacă și alături de iubitul misterios.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat oficial luna trecută, după ce Judecătoria Buftea le-a admis cererea de divorț. Astfel, antrenorul se vede obligat să plătească lunar 1/6 din veniturile sale pentru pensia alimentară a lui Bebeto.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

Vedeta de 49 de ani a rupt tăcerea despre subiectul respectiv și a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Reclamă

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Bebeto. Impresara mai are două fete, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu: pe Sarah și Rebecca.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și