Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea, cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Fanii au înroşit butonul de like!

Publicat: 1 mai 2024, 17:06

Reclamă
Mădălina Ghenea, cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Fanii au înroşit butonul de like!

Mădălina Ghenea, cel mai "fierbinte" pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov!

Mădălina Ghenea / Instagram

Mădălina Ghenea a realizat cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Frumoasa româncă s-a pozat într-un costum de baie provocator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a postat fotografiile pe Instagram, acolo unde e urmărită de 1.2 milioane de persoane. Peste 12.000 de like-uri a strâns Mădălina Ghenea într-o singură oră de la publicarea pozelor. (IMAGINILE INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Mădălina Ghenea, cel mai „fierbinte” pictorial după despărţirea de Grigor Dimitrov! Fanii au înroşit butonul de like!

Mădălina Ghenea a avut o relaţie, cel mai recent, cu jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov. Cei doi s-au despărţit, iar ulterior Dimitrov a apărut alături de Alize Lim, fosta iubită a lui Tony Parker.

Grigor Dimitrov este recunoscut ca un adevărat Casanova în lumea sportului. El a avut o relaţie cu Maria Sharapova şi ar fi fost în trecut şi cu Serena Williams.

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care şi Gerard Butler. Ea are un copil alături de Matei Stratan, un om de afaceri din România.

Reclamă

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi pentru o singură postare

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Englezii de la The Sun au anunţat câţi bani poate primi românca pentru o singură postare pe reţelele sociale. Actriţa în vârstă de 36 de ani are 1.2 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024. Aceştia au inclus-o şi pe Mădălina Ghenea, care a fost anul trecut într-o relaţie cu Grigor Dimitrov. Cei doi nu ar mai fi împreună, chiar dacă s-au ferit să confirme despărţirea.

Potrivit sursei citate anterior, Ghenea încasează 7.300 de lire sterline (n.r. 8.500 de euro) pentru fiecare postare. Este depăşită numai de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev. Modelul din Germania în vârstă de 34 de ani are 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram şi încasează 8.000 de lire sterline (n.r. 9.350 euro).

Reclamă 4 / 0/3

Pe ultima treaptă a podiumului este soţia lui Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Soţia liderului ATP este urmată de Paige Lorenze, partenera lui Tommy Paul.

Britanicii i-au făcut şi o prezentare Mădălinei Ghenea. Au amintit că românca s-a iubit în trecut cu Leonado DiCaprio şi că este cunoscută pentru rolurile avute în „House of Gucci” şi „Deep Fear”.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă Vezi toate știrile
Citește și