Închide meniul

Mesajul dur pe care Anamaria Prodan i l-a transmis soţului Laurenţiu Reghecampf „de la braţul” altui bărbat

Antena Sport Publicat: 16 august 2022, 15:28

Mesajul dur pe care Anamaria Prodan i l-a transmis soţului Laurenţiu Reghecampf „de la braţul altui bărbat

Anamaria Prodan, decizie radicală în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan este în plin scandal de divorţ / Hepta

  • Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf
  • Prodan, la braţul unui alt bărbat

Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-a afişat în mai multe rânduri la braţul medicului Ibrahim al Ashary.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă relaţia dintre cei doi nu este oficializată, ultimele postări ale celor doi au lăsat să se înţeleagă că îi leagă mai mult decât o simplă prietenie. În acest context, Ana a ţinut să îl înţepe pe actualul său soţ.

Mesajul dur pe care Anamaria Prodan i l-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf „de la braţul” altui bărbat

„Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a afişat în braţele unui bărbat celebru din Arabia Saudită. Chiar dacă nu există indicii că acesta ar fi noul iubit al vedetei, cei doi par foarte apropiaţi, cel puţin în ultima imagine postată de Anamaria pe Instagram.

Apariţia e considerată una surprinzătoare, dacă ţinem cont că Anamaria Prodan a fost extrem de rezervată în legătură cu afişarea în prezenţa altor bărbaţi, cât timp nu este divorţată. De altfel, ea a declarat în mai multe rânduri că nu va intra în nicio relaţie până nu va fi oficial despărţită de Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Ibrahim al Ashary este considerat unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din zona Golfului. Acesta deţine mai multe clinici în Arabia Saudită, Dubai sau Anglia.

Secretul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat. Mai mult, mai în glumă mai în serios, Anamaria Prodan a spus că „iubeşte”, iar acest lucru o face să se menţină în formă. Totuşi, din respect pentru copiii săi, Anamaria Prodan a promis că nu se va afişa cu nimeni până când nu va divorţa oficial de Laurenţiu Reghecampf.

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos.

Reclamă 4 / 0/3

La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:55 LIVE SCOREBayer Leverkusen – Werder Bremen 1-0! Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de titlu în Bundesliga 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf