Închide meniul

Mesajul neaşteptat postat de Sara Carbonero pentru Iker Casillas, la câteva zile după anunţul divorţului începutului de an

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 5:33

Mesajul neaşteptat postat de Sara Carbonero pentru Iker Casillas, la câteva zile după anunţul divorţului începutului de an

ProfimediaImages

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit

"O zi fericită celui mai bun tată!", a fost mesajul plin de tandreţe al jurnalistei, care a fost urmat de un altul, venit de la una dintre bunele prietene ale Sarei. "O zi fericită să ai, drăguțule!”, i-a scris şi Isabel Jimenez. Răspunsul lui Iker pentru Sara a venit imediat, fiind format din două emoticoane de tandreţe, susţine box24news.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas şi Sara Carbonero divorţează

Asta ne arată că cei doi nu au glumit în momentul despărţirii, atunci când şi-au promis unul celuilalt că se vor trata cu respect, mai ales că cei doi au împreună doi copii, Martin şi Lucas. 

"Atât eu, cât şi Sara ne simţim extrem de mândri de familia pe care o formăm şi de faptul că am putut împărtăşi o dragoste care ne-a umplut de fericire în toţi aceşti ani. Astăzi, dragostea noastră de cuplu o ia pe căi diferite, însă nu ne îndepărtează deoarece continuăm împreună în provocarea frumoasă de a fi părinţi dedicaţi, aşa cum am făcut-o şi până acum. Este o decizie extrem de gândită, luată de comun acord.

Respectul, afecţiunea şi prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Prioritatea noastră este ca din dragoste şi compromis, să ne împărţim bunăstarea şi educaţia copiilor noştri şi să îi protejăm pentru a creşte într-un mediu stabil şi sănătos. Cu aceste cuvinte, cerem să ni se respecte intimitatea în astfel de momente de schimbare. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face atât în prezent, cât şi în viitor. Vă mulţumim pentru înţelegere", a transmis Iker Casillas.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

Reclamă

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și