Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluire genială despre imaginea fabuloasă cu David Miculescu: „Dawa a scris că mai e un jucător din Camerun la FCSB!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2022, 23:40

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluire genială despre imaginea fabuloasă cu David Miculescu: „Dawa a scris că mai e un jucător din Camerun la FCSB!

David Miculescu, imagine virală în partida cu Chindia

Captură Orange Sport

Mihai Stoica, dezvăluire genială despre imaginea fabuloasă cu David Miculescu din partida cu Chindia. Miculescu a obţinut penalty-ul din care Radunovic a deschis scorul, iar imaginea cu faţa acoperită de noroi a devenit virală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că Dawa a avut o reacţie fabuloasă în momentul în care a văzut imaginea cu David Miculescu. Spre deosebire de Dawa, Mihai Stoica a comparat imaginea cu Miculescu cu una din Al Doilea Război Mondial.

Mihai Stoica, dezvăluire genială despre imaginea fabuloasă cu David Miculescu

„(n.r. – Alea-s imagini de Al doilea Război Mondial) Cu Miculescu, da, le-am văzut! Fotografia cu Miculescu din cadrul ăsta a pus-o cineva pe grupul de Whatsapp al jucătorilor, iar comentariile au fost mai mult decât spumoase, comentarii făcute de jucătorii de culoare. Este… (n.r. – Fratele nostru). Dawa a scris la un moment că mai e un jucător din Camerun la FCSB!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

David Miculescu, “Rambo” din Berceni

David Miculescu este Rambo din Berceni. Jucătorul lui Gigi Becali de la FCSB a fost surprins plin de noroi pe faţă, după ce a scos penalty-ul din care roş-albaştrii au deschis scorul cu Chindia.

Momentul în care Miculescu a fost surprins plin de noroi a adus aminte de scenele lui Sylvester Stallone din Rambo. Jucătorul venit pe 1.7 milioane de euro şi-a meritat banii în duelul cu Toni Petrea.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a fost întrebat dacă se antrena pe vremuri pe terenuri de acest gen, iar fostul mare internaţional nu a stat pe gânduri. “Noi ne-am antrenat și am și jucat pe astfel de terenuri. Știm ce înseamnă să fii acolo. Și prin dinți găsești noroi”, a replicat Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Chindia – FCSB 0-2

Echipa lui Gigi Becali a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Mihai Pintilii și Leo Strizu au succese pe linie la conducerea roș-albaștrilor.

Risto Radunovic a deschis scorul din penalty, în minutul 24. Rezultatul final a fost stabilit de Billel Omrani, care a înscris (73) primul său gol în tricoul lui FCSB. Cu această victorie, roş-albaştrii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podiumul Ligii 1. FCSB are 35 de puncte, cu 9 mai puţin decât liderul Farul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și