Închide meniul

Milionarul român care câştigă 36.000 de euro pe lună a dat în judecată Casa de Pensii. Primeşte o pensie de 6.266 de lei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2023, 11:57 / Actualizat: 5 noiembrie 2023, 14:00

Milionarul român care câştigă 36.000 de euro pe lună a dat în judecată Casa de Pensii. Primeşte o pensie de 6.266 de lei

Milionarul român care câştigă 36.000 de euro pe lună a dat în judecată Casa de Pensii

Gino Iorgulescu, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Se ştie cine este milionarul român care câştigă salariu de 36.000 de euro pe lună şi a dat în judecată Casa de Pensii. Deşi are o pensie de peste 6000 de lei, Gino Iorgulescu s-a plâns pentru faptul că nu i s-a calculat o perioadă de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gino Iorgulescu, în vârstă de 67 de ani, este unul dintre cei mai bine plătiţi oameni din fotbalul românesc. Acesta câştigă, ca preşedinte LPF, nu mai puţin de 36.700 de euro lunar, adică 400.000 de euro pe an.

Milionarul român care câştigă 36.000 de euro pe lună a dat în judecată Casa de Pensii

Gino Iorgulescu a dat în judecată Casa de Pensii şi a avut câştig de cauză. Acesta a acuzat faptul că nu i s-a calculat o perioadă de 22 de ani, atunci când i s-a calculat pensia sa.

Instanţa a decis astfel să i se ia în calcul lui Gino Iorgulescu şi perioada de cotizare dintre 1.08.1979 şi 1.04.2001.

Astfel, pensia de 6266 de lei a lui Gino Iorgulescu urmează să crească, după ce a câştigat procesul cu Casa de Pensii.

Reclamă

Instanţa a venit şi cu o motivare a procesului cu Gino Iorgulescu. Preşedintele LPF a decis să-şi dovedească dreptatea în faţa judecătorilor, deoarece şi-a pierdut cartea de muncă, şi a fost nevoie de o verificare a arhivelor.

„În situaţia în care dovada vechimii în muncă nu se poate face cu carnetul de muncă în original, perioadele prevăzute la art. 13 lit. a) se pot valorifica pe baza informaţiilor existente în arhiva electronică creată în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 1.768/2005 privind preluarea din carnetele de muncă a datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat în sistemul public de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001, cu modificările şi completările ulterioare, informaţii certificate potrivit procedurii stabilite prin hotărâre a Guvernului”, se arată în motivarea instanţei, citată de prosport.ro.

Gino Iorgulescu, acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare

Gino Iorgulescu a făcut acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare. Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Fiul lui Gino Iorgulescu a primit o lovitură uriaşă după accidentul de circulaţie provocat în septembrie 2019.

Reclamă 4 / 0/3

„Într-adevăr, în 8 septembrie 2019, fiul meu a fost implicat în nefericitul accident din care o persoană și-a pierdut viața. Fără ca vreun moment să intenționez diminuarea dramei părinților victimei, înțelegând durerea încercată de aceștia pentru că și noi am riscat să ne pierdem copilul, totuși trebuie să fac unele precizări legate de acele momente DAR A AFIRMA CĂ MARIO A OMORÂT INTENȚIONAT PE CINEVA CĂLCÂND PE CADAVRE DOAR PENTRU NOTORIETATE ȘI FĂCÂND JOCUL CELOR CARE, DIN PĂCATE, I-AU MANIPULAT LA GREU, ESTE PREA MULT!

Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zăvoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile că aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda ‘accidentul’. Socrul victimei a fost a doua zi la mine, la spital, și mi-a cerut 3 milioane de euro, în contextul în care ginerele lui nici măcar nu era înmormântat, iar fiul meu era în pragul morții.

După cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Mincă, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare – a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani. De la primul dialog avut cu acea persoana, adică chiar înainte de înmormântarea victimei mi s-au cerut 3 milioane de euro”, a spus Gino Iorgulescu, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și