Închide meniul
Foto

Milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai, audiat într-un dosar de spălare de bani! Detalii

Publicat: 14 iunie 2024, 18:53

Reclamă
Milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai, audiat într-un dosar de spălare de bani! Detalii

Milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai, audiat într-un dosar de spălare de bani

Cosmin Olăroiu, în timpul unui interviu - Libertatea

Milionarul român, care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai, a fost audiat într-un dosar de spălare de bani. Cosmin Olăroiu (55 de ani) ar fi ajuns deja în faţa poliţiştilor pentru a oferi declaraţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olăroiu antrenează în Emirate şi a terminat pe locul 4 campionatul cu Sharjah. Are mai multe afaceri de succes, iar Gigi Becali a spus despre el că ar fi ajuns la o avere uriaşă: „Olăroiu are zeci de milioane de euro în cont. Mirel (n.r. Rădoi) nu are zeci de milioane de euro, dar Olăroiu are 50-60 de milioane de euro ușor„.

Cosmin Olăroiu, milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai, audiat într-un dosar de spălare de bani

Potrivit cancan.ro, Cosmin Olăroiu a ajuns însă să aibă probleme cu legea. Fostul antrenor al FCSB-ului s-a prezentat astăzi la Inspectoratul General al Poliţiei Române, acolo unde a fost audiat într-un mega-dosar de spălare de bani.

Sunt cercetate mai multe tranzacţii cu apartamente făcute pe firma la care „Oli” este acţionar. Societatea ar fi rulat nu mai puţin de 12.000.000 de euro în 2023.

Cosmin Olăroiu a fost rezervat în cuvinte la audieri. El a declarat că încearcă să se retragă din afacere pentru că a aflat despre așa-zisele ilegalități. Și, în plus, ar fi avut o izbucnire de față cu polițistul care-l audia, când a fost întrebat de fiul lui. Dani Olăroiu a apărut ca mandatar la început, în companie, și a preluat și rolul de administrator„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă 4

„Oli” este implicat într-un proiect imobiliar uriaş în București, care îi aduce deja multe milioane de euro în conturi. Tocmai a reușit o tranzacție spectaculoasă cu o companie din Israel. Deţine 50% din acțiunele unei firme care construiește, pe terenul fostei fabrici de pe strada Electronicii, un ansamblu rezidențial de 7 blocuri. Vor fi 600 de apartamente, 6.500 de metri pătrați de spații comerciale, 650 de locuri de parcare subterane și 170 supraterane.

Conform puterea.ro, care citează jurnaliștii de la Profit, Olăroiu și partenera lui de afaceri, Roxana Tănase, au semnat un acord de senzație cu o firmă din Israel. S-au înțeles inițial pentru a vinde 50 de apartamente și 50 de locuri de parcare pentru suma de 5.3 milioane de euro. 3 milioane de euro au fost deja virați. Acum, israelienii vor să intre în firmă și ca asociați, cu 51%, în firma dezvoltatoare a proiectului imobiliar. Vor achita alte 2 milioane de euro!

Cosmin Olăroiu are un restaurant fabulos în Dubai

Românul care este coproprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

Reclamă

Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și