Închide meniul
Foto

Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama „Stăpânului Moldovei” a căzut din picioare!

Publicat: 18 aprilie 2024, 8:55

Reclamă
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama „Stăpânului Moldovei” a căzut din picioare!

Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama "Stăpânului Moldovei" a căzut din picioare!

Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbuşit când a văzut sicriul cu trupul neînsufleţit al fiului ei / capturi Romania TV

Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama „Stăpânului Moldovei” a căzut din picioare în clipa în care sicriul  cu trupul neînsufleţit al fiului ei a fost coborât din maşină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Costel Corduneanu, Georgeta, a fost ajutată de apropiaţi după ce nu a mai făcut faţă durerii şi a căzut din picioare. Ea a şi plâns minute în şir la căpătâiul fiului ei.

Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu!

Peste sute de persoane au participat la priveghiul liderului clanului Corduneanu, Costel. Costel Corduneanu a murit la 54 de ani. El fusese operat la inimă, dar a suferit o hemoragie internă după intervenţia chirurgicală.

Numele lui Costel Corduneanu s-a aflat timp de doi ani pe o listă de aşteptare pentru un transplant de inimă. Nu s-a putut face un transplant, aşa că medicii au fost nevoiţi să găsească o altă modalitate de a-l ajuta pe fostul lider interlop. După operaţia foarte dificilă, Costel Corduneanu a suferit o hemoragie internă. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, dar, în cele din urmă, eforturile lor s-au dovedit neputincioase şi au trebuit să constate decesul.

Tzancă Uraganu, Florin Salam, Narcis și Ștefan de la Bărbulești se numără printre maneliştii care au venit să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu, potrivit bzi.ro.

Reclamă

Înmormântarea lui Costel Corduneanu va avea loc mâine, 19 aprilie. Este alertă maximă la Iaşi după decesul liderului interlop. Numeroase clanuri sunt aşteptate să îşi ia rămas-bun de la Costel Corduneanu. Autorităţile vor să prevină posibile incidente între clanuri.

Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului

Soţia îndurerată a lui Costel Corduneanu este devastată şi în stare de şoc. Trei copii avea Graţiela Corduneanu (n.r. fostă Cercel) cu fostul luptător român, care a reprezentat România la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Graţiela şi-a luat rămas bun de la Costel Corduneanu printr-un mesaj teribil postat pe contul ei de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, a transmis Graţiela Corduneanu pe reţelele sociale, potrivit spynews.ro.

Costel Corduneanu se căsătorise anul trecut cu Graţiela, după 16 ani de relaţie. Cei doi aveau 3 copii împreună

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

Mai mult decât atât, Graţiela Corduneanu fusese chiar plasată, în noiembrie 2022, sub control judiciar. Potrivit fanatik.ro, era cercetată pentru instigare la șantaj într-un dosar de cămătărie.

Mai mari au fost problemele cu legea pe care le-a avut Costel Corduneanu, cel care a stat mai mulţi ani după gratii.

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, declarase Costel Corduneanu pentru sursa citată anterior.

Costel Corduneanu a mai fost căsătorit cu Alina Bogdan. Divorţul a fost pronunţat în 2011, iar judecătorii au decis că a fost culpă exclusivă a femeii. Aceasta s-a mutat în Statele Unite după despărţirea de fostul sportiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și