Închide meniul

Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Birmingham: „Focul îl am, devin din ce în ce mai bună!” Mesaj superb pentru fanii români

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 18:46

Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Birmingham: „Focul îl am, devin din ce în ce mai bună! Mesaj superb pentru fanii români

Simona Halep, în timpul unui interviu după meci

Simona Halep ocupă locul 20 WTA / Profimedia

Simona Halep e cu gândul la trofeul de la Birmingham! „Simo” a avut prima reacţie după ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului din Anglia. Campioana noastră avut nevoie de o oră şi două minute pentru a o învinge pe britanica Harriet Dart, scor 6-3, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ora actuală, Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) este concentrată pe un singur lucru: câştigarea turneului de la Birmingham.

Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Birmingham

(n.r. – despre victoria cu Harriet Dart) Mă simt foarte bine, că am putut juca mai bine decât în meciul trecut. A trecut mult timp de la ultimul meci cu ea. Se descurcă foarte bine pe iarbă.

(n.r. – despre fanii români) Vă mulţumesc! V-am spus că am un suport uriaş de fiecare dată când joc. Românii vin să mă vadă oriunde aş juca.

(n.r. – despre turneul de la Birmingham) Focul îl am, nu ştiu de meciuri. Vreau să joc cât mai multe. Mă conectez cu terenul şi devin din ce în ce mai bună.

Reclamă

(n.r. – despre Katie Boulter, adversara din sferturile de finală) E destul de puternică, niciodată nu ştii la ce să te aştepţi. Vin să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Simona Halep: „Ar însemna enorm să câştig trofeul de la Birmingham!”

Simona Halep a oferit prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko, din primul tur al turneului de la Birmingham. Halep s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul al doilea.

Simona Halep a învins-o pentru a 9-a oară în carieră pe Lesia Tsurenko, din tot atâtea meciuri disputate cu jucătoarea din Ucraina. Acesta a fost primul meci pe iarbă jucat de Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e niciodată ușor după o pauză, dar mă bucur că azi am rămas concentrată. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Sper să se recupereze bine. Am jucat de multe ori, știam la ce să mă aștept. Au fost trei ani de la ultimul meci jucat pe iarbă, sunt bucuroasă că am câștigat.

Îmi place să joc pe iarbă, voiam să joc multe turnee înainte de Wimbledon și mereu am fost primită bine la Birmingham. Vreau să le mulțumesc celor care au venit astăzi la meci. Ar însemna enorm să câștig trofeul, pentru că am avut ceva problemele în ultimul timp. E mereu plăcut să câștigi un trofeu, dar mai e mult până acolo”, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Lesia Tsurenko, la digisport.ro.

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon, în acest an. Organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului au anunţat că premiile pentru sportivii participanţi s-au mărit considerabil.

Simona Halep va participa la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Premiile din acest an s-au mărit considerbil, Grand Slam-ul urmând să debuteze pe 27 iunie. Creşterea premiilor vine în urma deciziei organizatorilor de a nu acorda puncte în acest an la Wimbledon.

La Wimbledon, Halep va reveni după un an de absenţă. În 2021, Simona nu a putut evolua pe iarba londoneză din cauza accidentării care a ţinut-o departe de teren luni bune. Anul acesta, organizatorii vor oferi premii record. În contextul în care nu se vor acorda puncte, premiile mărite reprezintă o consolarea din partea organizatorilor.

Astfel, la turneul de la All England Club se vor pune la bătaie premii în valoare de 40,3 milioane de lire sterline. Doar pentru simpla prezenţă în primul tur al turneului, sportivii vor fi recompensaţi cu 50.000 de lire sterline.

Totodată, nici sportivii care vor evolua în calificări nu au fost uitaţi. Aceştia vor primi 11.000 de lire sterline, dacă vor pierde în primul tur preliminar. În privinţa acestora, premiile s-au mărit considerabil, cu 26% faţă de ediţia precedentă, conform eurosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și