Închide meniul
Foto

Noua iubită a lui Kamara este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile: „Îmi pune bomboane sub pernă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 13:31

Noua iubită a lui Kamara este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile: „Îmi pune bomboane sub pernă!”

Noua iubită a lui Kamara este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Noua iubită a lui Kamara este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile. Este vorba Gabriela Nastas, o tânără cântăreaţă din Republica Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Nastas este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz şi se iubeşte de câte luni cu Kamara. Gabriela are 29 de ani şi nu ezită să pozeze în ipostaze fierbinţi. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Noua iubită a lui Kamara este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Este foarte romantic. Și eu sunt romantică, dar nu la nivelul la care e el. El e foarte profund așa, e romantic, foarte romantic. Și poezii, și piese mi-a compus. Îmi cumpără flori, îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea de le găsesc prin cărți, prin caiete. Îmi pune bomboane pe sub pernă, e foarte romantic. Chiar e un bărbat de la care trebuie luat exemplu, deși nu pare„, a spus Gabriela Nastas la AntenaStars.

Kamara este un artist extrem de iubit în România şi are o pasiune pentru fotbal. De altfel, acesta este fan declarat al Rapidului şi face parte şi din naţionala de fotbal a Artiştilor. De altfel, şi Kamara a vorbit despre relaţia cu Gabriela Nastas.

Noi nu am hotărât să ne ascundem, am hotărât să trăim lucrurile așa cum sunt și ele, dacă cineva le remarcă, e foarte bine. După o relație pe care și-a asumat-o, celelalte relații pe care le-a mai avut nu le-a mai asumat. Eu am înțeles foarte bine. Eu îi cunosc părinții de la început, am fost și în vacanță cu mama ei„, spunea şi Kamara la AntenaStars.

Reclamă

„Îi spuneam Maradona!” Kamara a spus cine l-a învăţat fotbal

Kamara spune că unchiul său era la fel de talentat ca Maradona.  „Unchiul ăsta era foarte talentat, îi spuneam Maradona. Înşiruia cartierul. Omul ăsta ştia fotbal cum nu am pomenit. Era incredibil de talentat şi rapid. Când juca cu noi în curte, jucam 4 contra la 1. Practic, mă uitam la el şi învăţam fotbal. Am ieşit cu echipa familiei şi mâncam bătaie, gen 11-1. Eram amuzanţi. Ce bătaie ne luam, Doamne. Ne era aşa ruşine, dar nu mă lăsam„, spunea, în trecut, Kamara la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și