Închide meniul
Foto

„Nu e uşor să fii bogat!” Anamaria Prodan, detalii uluitoare despre averea pe care le-o lasă celor trei copii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2023, 13:27

„Nu e uşor să fii bogat!” Anamaria Prodan, detalii uluitoare despre averea pe care le-o lasă celor trei copii

Anamaria Prodan, detalii uluitoare despre averea pe care le-o lasă celor trei copii

Anamaria Prodan şi Sarah Dumitrescu/ Instagram

Anamaria Prodan a oferit detalii uluitoare despre averea pe care le-o lasă celor trei copii. Impresara de 51 de ani a dezvăluit cât de mult munceşte, pentru a-şi întreţine toate afacerile. Aceasta a mai mărturisit că tot ceea ce are în prezent le va rămâne copiilor ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan are două fete, Rebecca şi Sarah, din prima căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu. De asemenea, impresara are şi un fiu, pe Bebeto, din căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, detalii uluitoare despre averea pe care le-o lasă celor trei copii

Anamaria Prodan a dezvăluit că în fiecare zi, munceşte de prima oră a dimineţii, până noaptea târziu. Vedeta a declarat că nu este uşor să fii bogat, mărturisind că nu are timp de odihnă.

Impresara a declarat că sărbătorile le va petrece în America, alături de sora ei. Aceasta susţine că va locui în casa ei din Las Vegas, casă care le va rămâne moştenire copiilor ei.

„Mergem în America (nr. de sărbători), toți, acasă, cu familia, cu sora mea pe care nu am văzut-o de multă vreme. Abia aștept. La casa mea, în Vegas. Nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei.

Reclamă

Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat.

Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a declarat Anamaria Prodan, conform antenastars.ro.

Obiceiul cu care Anamaria Prodan a stârnit indignarea fiicelor ei

S-a aflat care este obiceiul cu care Anamaria Prodan a stârnit indignarea fiicelor ei. Agentul de jucători a recunoscut că îşi doreşte cu orice preţ să devină cât mai repede bunică şi pune presiune pe fetele pe care le are din prima căsnicie, Rebecca Dumitrescu (24 de ani) şi Sarah Dumitrescu (23 de ani).

Reclamă 4 / 0/3

Rebecca a cedat şi i-a cerut să nu mai facă aşa ceva. Totuşi, Anamaria Prodan are planul făcut.

„Abia aștept să am nepoți. Să îi văd eu pe ei cum aleargă prin casă, cum fac toate tâmpeniile pământului. Am să-i las, am să îi iau cu mine peste tot, am să îi îmbrac. Eu am haine deja luate foarte multe pentru o fetiță. Rebecca îmi spune „Mama, pe bune? Nu o să se mai poarte astea pe vremea aia.” I-am spus că fetița ei sau prima fetiță care se naște o să fie total diferită de toate, pentru că eu, de-a lungul anilor, iau hăinuțe din cele mai frumoase colecții.

Eu mi-am dorit tare mult două fete, așa mi-am programat totul. Toată lumea mă întreabă cum Dumnezeu am putut să îmi programez viața secundă cu secundă. Cred că de la tata, din armată, să fie totul perfect, ceas. Am știut, fac o fată, la un an fac încă o fată, după care un băiat”, a spus Anamaria Prodan, potrivit kfetele.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și