Închide meniul

PSG, cea mai tare campanie de transferuri din istorie. Messi şi Ramos devin coechipieri! Ce număr va purta pe tricou argentinianul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 8:45

PSG, cea mai tare campanie de transferuri din istorie. Messi şi Ramos devin coechipieri! Ce număr va purta pe tricou argentinianul

PSG, cea mai tare campanie de transferuri din istorie

Profimediaimages

Nasser Al-Khelaifi nu îşi mai permite un titlu ratat în Ligue 1 şi visează cu ochii deschişi la câştigarea Champions League. Messi este ultimul star care se alătură „galaxiei” de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG, cea mai tare campanie de transferuri din istorie

Paris Saint-Germain a reuşit deja trei mutări fabuloase în această vară. I-a adus gratis pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma şi Georginio Wijnaldum. Este pe punctul de a nu plăti niciun ban nici pe Lionel Messi! Numai pe Achraf Hakimi i-a achitat lui Inter 60 de milioane de euro.

În condiţiile date, Mauricio Pochettino îi va avea la dispoziţie pe foştii căpitani ai rivalelor din La Liga, Real Madrid şi Barcelona. Messi ar urma să poarte pe tricou numărul 19, cel cu care a debutat la gruparea de pe Camp Nou, dar pe care l-a avut şi la Newell’s Old Boys.

Sky Sports scrie că salariul acceptat de argentinian va fi mai mic decât s-a crezut inițial: aproximativ 30 de milioane de euro pe an, după achitatea taxelor. Durata contractului va fi de două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.

Reclamă

Acordul dintre Lionel Messi și PSG a fost anunțat de Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele emirului din Qatar.

Tratativele au fost încheiate în mod oficial. Anunțul în curând”, a scris acesta pe rețelele sociale, citat de Gazzetta dello Sport. Apoi a postat o poză cu Messi și Sergio Ramos.

Joan Laporta, primele explicaţii după despărţirea Barcelonei de Leo Messi

Negocierile au durat mai multe luni şi au picat, în principal, din cauza problemelor financiare ale echipei care a terminat pe locul 3 ultima ediţie din La Liga. Conducătorii Barcelonei nu au putut să facă rost de bani pentru a îndeplini cerinţele lui Messi. Joan Laporta a oferit explicaţii pentru anunţul care a şocat lumea fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, am primit o moştenire dezastruoasă. Salariul său reprezintă 110% din veniturile clubului. Când am ajuns la club, numerele care fuseseră prezentate după audit erau mult mai mari decât ceea ce ne-au spus și ceea ce anticipasem pe baza numerelor oficiale. Pierderile anticipate sunt foarte mari, datoriile anticipate sunt mari.

Vreau să fiu cât se poate de clar. Leo a vrut să rămână şi clubul a vrut ca el să rămână. Vine o vreme când trebuie să analizezi cu cifre. Regulile La Liga puteau fi mai flexibile, dar nu e nicio scuză pentru că ştiam.

Va lăsa o moşternire. Este un jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria clubului. Va rămâne cel mai mare jucător din istoria clubului. A lăsaat bucurie şi avem recunoştinţă eternă”, a declarat Joan Laporta, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Marca.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și