Închide meniul

Război în Ucraina. „De ce au atacat rușii civilii din Ucraina?” Răspuns dur după ce copiii şi femeile fug de gloanţe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 martie 2022, 12:57

Război în Ucraina. „De ce au atacat rușii civilii din Ucraina? Răspuns dur după ce copiii şi femeile fug de gloanţe

"De ce au atacat rușii civilii din Ucraina?"

Hepta

„Nu există o explicație sau justificare pentru așa ceva. Ceea ce se întâmplă aici reprezintă crime de război și crime împotriva umanității, împotriva Ucrainei și a ucrainenilor. Aceste lucruri nu pot fi explicate sau justificate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt în Ucraina și nu am de gând să plec din țară. Împărtășesc aceleași sentimente cu toți ucrainenii. Vă spun sincer că aștept victoria Ucrainei în acest război. Și apoi vom începe să reconstruim țara, care va fi mai fericită și mai prosperă. Voi face toate eforturile pentru a-mi îndeplini acest țel”, a spus Ahmetov conform Forbes Ucraina.

Război în Ucraina | Cum poate fi oprit Vladimir Putin?

Rinat Ahmetov a fost un apropiat al lui Vladimir Putin. Patronul lui Şahtior a fost întrebat cum poate fi oprit Vladimir Putin. Nu a stat pe gânduri și a răspuns.

„Putem observa acțiunile comune ale țărilor din Vest la o scară fără precedent. Le sunt profund recunoscător partenerilor noștri internaționali pentru asta. Ce altceva mai pot face și ar trebui să facă? Cred că tot ce le cer Ucraina, poporul ucrainean și președintele Ucrainei.

Putin țintește toate țările care au democrație, libertate și independanță. Așa că toate țările libere din această lume sunt potențiale ținte. Dacă Ucraina împreună cu susținătorii ei nu reușesc să-l oprească pe Putin, nimeni nu știe ce va urma”, a mai spus Ahmetov.

Reclamă

Război în Ucraina | Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere!

Miliardarul Rinat Ahmetov (55 ani) și-a pierdut peste 70% din avere din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Patronul lui Șahtior Donețk a primit o lovitură de miliarde de euro.

Potrivit Forbes, averea patronului lui Șahtior Donețk ar fi scăzut la doar 2 miliarde, ceea ce reprezintă o pierdere de peste 70% din averea sa, estimată la 8 miliarde de euro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și