Închide meniul
Foto

„Românul ăsta mare şi prost” Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!

Publicat: 18 iunie 2024, 16:48

Reclamă
„Românul ăsta mare şi prost” Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!

Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!

Ilie Năstase, în timpul unui meci / Hepta

Multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase, Andre Agassi, a avut acum un discurs la care nu se aştepta nimeni despre fostul mare tenismen român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă l-a făcut praf pe Ilie Năstase în cartea lui, Andre Agassi a mărturisit acum că are amintiri frumoase legate de dublul câştigător de Grand Slam.

„Românul ăsta mare şi prost” Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!

Am multe amintiri alături de Ilie Năstase, foarte multe, care încep încă de când aveam 7 ani şi jucam la turneul „Alan King” din Las Vegas.

Obişnuia să se joace cu mine (n.r: Ilie Năstase) când aveam 7 ani.

Era cel mai prietenos dintre toţi jucătorii care veneau alături de noi, cel mai drăguţ dintre ei.

Reclamă
Reclamă 4

M-a văzut jucându-mă pe teren, pentru că tata mă punea mereu să mă joc în faţa mulţimii, aşa cum o fac profesioniştii.

„Mi-au plăcut stilul şi farmecul lui”

A venit singur pe teren pentru a se juca cu mine, e o amintire frumoasă. Am făcut-o după aceea în fiecare an, devenise un fel de tradiţie.

Asta e prima mea amintire alături de Ilie. În copilărie l-am văzut jucând şi mi-au plăcut stilul şi farmecul lui, dar şi simţul lui pentru joc, care era unul foarte puternic pe teren.

Reclamă

Avea o intuiţie grozavă, mâini puternice, părul îi bătea în vânt.

Am amintiri plăcute de când l-am văzut pe Ilie jucând”, a declarat Andre Agassi despre Ilie Năstase într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia Sports Festival.

Agassi a mers şi mai departe şi a propus ca Ilie Năstase să intre şi el pe teren la demonstrativul care a fost ţinut la Cluj. Steffi Graf şi soţul ei, Andre Agassi, s-au confruntat cu Simona Halep şi Andrei Pavel. Ilie Năstase nu a intrat pe teren, dar s-a aflat în lojă şi a ţinut un discurs care a determinat publicul să îl aplaude la scenă deschisă. În lojă, Ilie Năstase a stat lângă Ion Ţiriac.

„Românul ăsta mare şi prost” Andre Agassi l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase şi a povestit un episod din copilărie care l-a marcat cu fostul mare tenismen român

Andre Agassi l-a jignit pe Ilie Năstase în autobiografia lui, intitulată „Open”. Agassi a povestit un episod în care a fost implicat cu Ilie Năstase, pe când americanul era doar un copil.

Tatăl lui Andre Agassi, Mike, care era pasionat de tenis şi a făcut tot ce a depins de el ca fiul său să ajungă un mare tenismen, căuta jucători profesionişti care să schimbe mingi cu băiatul lui.

Unii sunt mai dispuși decât alții. Borg pare să nu-și fi dorit nimic mai mult decât asta. Connors vrea în mod evident să spună nu, dar nu poate, pentru că tatăl meu e racordul lui (n.r. – tatăl lui Andre Agassi se ocupa de rachetele lui Jimmy Connors). Ilie Năstase încearcă să spun nu, dar tatăl meu se preface că nu-l aude.

Năstase și cu mine schimbăm câteva mingi, iar Wendi (n.r: prietena lui Andre Agassi) se uită din dreptul fileului. Eu sunt nervos. Năstase e evident plictisit – până o vede pe Wendi.

– Hei, spune, asta e prietena ta, Snoopy? Chestia asta drăguță e prietena ta?

Îmi vine să-i dau una în nas românului ăstuia mare și prost”

Mă opresc. Mă uit fix la Ilie Năstase. Îmi vine să-i dau una în nas românului ăstuia mare și prost, chiar dacă are cu jumătate de metru și patruzeci și cinci de kilograme mai mult decât mine. E suficient de rău că-mi zice Snoopy (n.r.: personaj de desen animat, reprezentând un câine din rasa beagle), dar își mai permite să vorbească atât de lipsit de respect despre Wendi.

S-a strâns o mulțime, cel puțin două sute de oameni. Năstase începe să joace pentru mulțime, spunându-mi iarăși și iarăși Snoopy, necăjindu-mă cu Wendi. Și eu care credeam că tatăl meu e necruțător.

În cele din urmă, aș vrea să am curajul să spun: ‘Domnule Năstase, mă faceți de râs, vă rog să vă opriți’. Dar tot ce pot să fac este să lovesc mai tare. Să lovesc mai tare. Apoi Năstase mai face o glumiță despre Wendi și asta a fost, nu mai suport. Îmi arunc racheta și plec de pe teren. ‘Să te ia naiba, Năstase’.

Tatăl meu se holbează cu gura deschisă. Nu e furios, nu e stânjenit – nu e capabil de stânjeneală și își recunoaște propriile gene când le vede în acțiune. Nu cred să-l mai fi văzut vreodată atât de mândru”, povestea Andre Agassi în cartea sa, „Open”.

Ilie Năstase: „Nu sunt de acord cu ceea ce a făcut Agassi”

Andre Agassi s-a destăinuit în cartea în care l-a jignit pe Ilie Năstase în legătură cu mai multe aspecte controversate ale carierei lui. Unul dintre acestea ar fi chiar faptul că s-a drogat cu cocaină.

Destăinuirile lui Agassi au creat o vâlvă uriaşă în presă. Cartea s-a vândut într-un număr uriaş de exemplare. Ilie Năstase nu a comentat că a fost jignit de Agassi, însă a criticat dezvăluirea americanului, că s-a drogat cu cocaină.

Agassi a scăpat ieftin după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină. A minţit într-o scrisoare că a băut apă după cineva din staff-ul lui şi a scăpat de suspendare.

Nu sunt de acord cu ceea ce-a făcut Agassi. Trebuia s-o spună atunci când a făcut-o, nu acum. E o situație negativă pentru tenis. Nu e drept ca el să dezvăluie lucrurile astea după ce s-a retras. A câștigat atâtea turnee și a recunoscut abia după. Dacă eram în locul celor de la ITF, i-aș fi retras toate trofeele. Dacă e la fel ca Armstrong? E un sportiv care a furat. E ușor să recunoști după. Nu e corect ceea ce-a făcut Agassi. Păcat, pentru că mi-a plăcut cum a jucat, dar dacă furi nu ești un campion”, declara Ilie Năstase după dezvăluirea americanului.

Andre Agassi are o avere estimată la 175 de milioane de dolari. Fostul tenismen deţine o şcoală privată. Din premiile din tenis, Agassi a adunat peste 31 de milioane de dolari. Steffi Graf are, la rândul ei, o avere de 145 de milioane de dolari.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40 23 iul.

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33 23 iul.

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:30 23 iul.

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19 23 iul.

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11 23 iul.

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00 23 iul.

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și