Închide meniul

„Rușii sunt buni, dar nu foarte deștepți!” Wali, cel mai bun lunetist din lume, noi dezvăluiri din Ucraina

Publicat: 2 aprilie 2022, 15:51 / Actualizat: 2 aprilie 2022, 17:50

„Rușii sunt buni, dar nu foarte deștepți! Wali, cel mai bun lunetist din lume, noi dezvăluiri din Ucraina

Lunetistul Wali i-a ironizat pe militarii ruși: "Sunt buni, dar nu foarte deștepți!"

Colaj Twitter Nexta / Profimediaimages

  • Wali este considerat cel mai bun lunetist din lume
  • Ce a declarat de pe frontul din Ucraina

Wali, canadianul care este considerat a fi cel mai bun lunetist din lume, se luptă în Ucraina cu militarii trimiși de Vladimir Putin. Pe numele real Oliver Lavigne-Ortiz, fostul soldat din Regimentul 22 Regal a oferit noi declarații despre ceea ce se întâmplă pe front.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Propaganda rusă a lansat informații că Wali ar fi murit la numai 20 de minute după ce a intrat în luptă. Celebrul lunetist a oferit un interviu amuzant în care a precizat că a fost ultimul care a aflat de moartea lui.

Lunetistul Wali i-a ironizat pe militarii ruși: „Sunt buni, dar nu foarte deștepți!”

Informatician la bază, Wali este cunoscut pentru recordul pe care îl deține. În Afghanistan a ucis un taliban de la o distanță de aproape 3.5 kilometri. Oliver a dezvăluit că rușii au făcut greșeli uriașe în cele 38 de zile de război.

Reclamă

Rușii își predau armele și chiar își abandonează morții… asta s-a întâmplat în zona mea. Mi-ar fi mult mai frică să înfrunt armatele canadiene sau americane decât să mă lupt cu rușii. Sunt buni, dar nu foarte deștepți. Au multe mijloace, dar nu sunt eficiente. Nu au instrumentele să te identifice și fac multe greșeli.

Dacă ne aflăm într-o clădire și un tanc te detectează, te poate împușca imediat și te poate ucide. Uneori trebuie să analizezi, să te întorci sau pur și simplu să stai protejat. Dacă intenționezi doar să tragi, te vor termina foarte repede„, a declarat Wali, citat de marca.com.

Reclamă

Irina Starikova, poreclită „Bagheera”, ar fi o fostă handbalistă

Cu câteva zile în urmă, una dintre cele mai temute lunetiste din tabăra Rusiei, Irina Stadikova, a fost capturată pe front. Ea ar fi omorât cel puţin 40 de ucraineni, printre care şi civili.

Conform The Sun, cunoscuta lunetistă din rândul militanților autoproclamatei Republici Populare Donețk are un trecut plin de mister. Ea ar fi, de fapt, fosta handbalistă cu numele Daniela Lazovic.

După ce a fost rănită în luptă, rușii ar fi abandonat-o pe „Bagheera”, în speranța că va muri. „M-au abandonat. Știind că sunt rănită, pur și simplu au decis să mă abandoneze, în speranța că voi muri”, s-ar fi plâns lunetista, potrivit publicației Telegraf.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Klitschko, anunț cutremurător în timpul ședinței de la Berlin

Vladimir Klitschko (46 de ani) a plecat în mijlocul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, pentru a solicita întăriri împotriva armatei lui Vladimir Putin. Fratele lui Vitali Klitschko, primarul din Kiev, a mers la Berlin și le-a cerut mai mult sprijin oficialilor germani.

În timpul ședinței, Vladimir Klitschko a lăudat forța mentală a ucrainenilor, apoi a spus că au nevoie și de armament pe măsură. În timpul călătoriei în Germania, Vladimir Klitschko s-a întâlnit cu mai mulți oameni influenți.

Ucrainenii sunt mai puternici din punctul de vedere al voinței, decât din cel al armamentului. Pentru a ne opri, trebuie să ne omoare. Dar, totul are o limită. Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!

Germania este inima Europei! Vreau ca Germania să susțină pacea pentru care luptăm„, a spus Wladimir Klitschko.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele