Închide meniul

Ruth Sanz susţine că i-a fost amantă lui Iker Casillas. I s-a făcut rău în timpul unei emisiuni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 11:30

Ruth Sanz susţine că i-a fost amantă lui Iker Casillas. I s-a făcut rău în timpul unei emisiuni

ProfimediaImages

Iker Casillas, implicat într-o aventură

Ruth a avut o cădere în momentul în care a vorbit despre ce a simţit tatăl ei în legătură cu relaţia ascunsă. "Tata ştia că sunt cu el, dar nu l-a văzut niciodată. Îi trimitea poze cu autografe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El chiar m-a întrebat dacă Iker într-adevăr mă iubeşte. I-am spus că da, dar nu putem să ne afişăm în public", a dezvăluit Ruth Sanz, în cadrul emisiunii Salvame. Ruth Sanz a dezvăluit că a avut o aventură ascunsă cu legenda lui Real Madrid, în perioada 2002-2008. Atunci, San Iker era implicat într-o relaţie oficială cu Laura.

Iker Casillas a divorţat de Sara Carbonero. Cu ce avere rămâne jurnalista

Iker Casillas a anunţat recent divorţul de Sara Carbonero după o căsnicie ce a durat 11 ani. Fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu averea cuplului iberic. Presa din Spania susţine că divorţul nu va fi unul dificil, ţinând cont că fiecare are cont personal la bancă şi nu există proprietăţi comune.

Averea lui Iker Casillas este estimată la peste 350 de milioane de euro. Fostul portar de la Real Madrid şi Porto a investit în imobiliare de lux şi are 4 companii în valoare de 25 de milioane de euro. El are mai multe proprietăţi, spaţii comerciale, dar şi mai multe case în Madrid.

Reclamă

De cealaltă parte, Sara Carbonero nu se poate lăuda cu aceleaşi cifre, averea ei fiind una de 1.1 milioane de euro, dar şi trei case în Toledo, oraşul ei natal. Firma care produce vestimentaţie are un profit anual de 500.000 de euro.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa femeie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și