Închide meniul

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit după momentele teribile prin care au trecut în ultimii ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 9:27

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit după momentele teribile prin care au trecut în ultimii ani

ProfimediaImages

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit

Sursa citată susţine că cei doi au luat decizia de comun acord, dar şi că despărţirea ar fi venit cu mai mult timp în urmă. Sara şi Iker locuiesc deja în case diferite, dar au fost unul lângă celălalt în momentele teribile prin care au trecut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile. 

Probleme mari de sănătate pentru Sara Carbonero

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Detaliile au fost oferite de jurnaliştii de la ABC. Aceştia au anunţat că a recidivat boala necruţătoare cu care Sara a fost diagnosticată în mai 2019. Intervenţia chirurgicală a fost un real succes.

Reclamă

Iker Casillas și Sara Carbonero, despre sărutul care a uimit lumea

Iker Casillas şi Sara Carbonero au fost protagoniștii unui sărut care a șocat întreaga lume în 2010. După ce Spania a luat titlul Mondial, Iker a fost intervievat în zona mixtă chiar de Sara, care atunci era jurnalistă.

După victoria Spaniei în fața Olandei, Casillas s-a arătat extrem de emoționat și chiar a izbucnit în lacrimi atunci când a enumerat persoanele cărora le mulțumește.

După ce a mulțumit familiei sale, Casillas nu s-a mai putut abține și a sărutat-o pe iubita sa, cu care avea o relație încă din anul 2009. Ambii au fost criticați pentru acel moment și și-au împărtășit reacțiile acum, la mai bine de 10 ani după eveniment.

Reclamă 4 / 0/3

"Eram liniștiți, a fost foarte romantic și frumos, dar acum îmi e rușine să văd asta. A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit în acel moment”, a declarat fostul portar al Spaniei.

”Mă simt foarte jenată. Când eram în avion și ne-am întors la Madrid, ne-am uitat la poze. Când am văzut mesaje și toată nebunia, ne-am dat seama că momentul a fost mai discutat decât am crezut”, a declarat soția lui Iker Casillas.

Recomandări
  • Cei doi nu mai locuiesc împreună
  • Sara Carbonero a avut mari probleme de sănătate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și