Închide meniul
Foto

„Semeni cu Georgina” Apariţie de senzaţie a femeii care urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf!

Publicat: 26 ianuarie 2024, 16:52

Reclamă
„Semeni cu Georgina” Apariţie de senzaţie a femeii care urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf!

Apariţie de senzaţie a femeii care urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Apariţie de senzaţie a femeii care urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc. Iubita antrenorului român a mers la o fermă alături de Laurenţiu Reghecampf şi de băieţelul lor, Liam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Caciuc urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf. „Reghe” are 3 băieţi, pe Luca, pe Laurenţiu Jr. „Bebeto” şi pe Liam. Pe primul, Reghe îl are cu Mariana Pfeiffer, pe „Bebeto” îl are cu Anamaria Prodan, iar pe Liam cu actuala parteneră de viaţă, Corina Caciuc.

„Semeni cu Georgina” Apariţie de senzaţie a femeii care urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf!

Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo”, i-a transmis cineva, pe Instagram, Corinei Caciuc.

Pozele postate de Laurenţiu Reghecampf pe Instagram au adunat rapid mii de like-uri pe reţeaua de socializare. Printre cei care au apreciat poza se află şi Gabriel Tamaş, fotbalistul retras anul trecut din activitate.

Anamaria Prodan, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, şi-a refăcut şi ea viaţa după despărţirea de antrenorul român. După ce a fost o scurtă perioadă cu Flavius Nedelea, Anamaria Prodan formează acum un cuplu cu boxerul român Ronald Gavril, cu 14 ani mai tânăr decât ea.

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc şi băieţelul lor, Liam / Instagram Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc şi băieţelul lor, Liam / Instagram Laurenţiu Reghecampf

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf: „S-a schimbat foarte rău”. Nu mai e loc de împăcare

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf. Preparatorul fizic al FCSB-ului a vorbit în premieră despre motivul pentru care s-a „răcit” relaţia dintre el şi actualul antrenor al lui Al-Tai.

Chiar dacă au colaborat o lungă perioadă de timp, Neubert şi Reghecampf au decis să o ia pe drumuri diferite în 2020. Totul după ce s-au certat, iar „Reghe” şi-ar fi jignit membrii din staff.

Invitat în podcastul Anamariei Prodan, Neubert a dezvăluit ce s-a încâmplat cu adevărat. I-a explicat fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf cum s-a produs „ruptura”.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai zis, Reghe a fost ca un frate pentru mine. La antrenamente, el este șeful meu, este antrenorul principal. Relația s-a stricat din cauză că fiecare om își schimbă personalitatea. A fost un punct critic pentru mine, o decizie egoistă.

„A vorbit cu mine, cu Toni şi cu Ţermure foarte urât”

Cu Reghe s-a stricat relația după ce a făcut el cu staff-ul. Asta e clar. El a vorbit cu mine, cu Toni, cu Tac (n.r. Cătălin Țermure) și a făcut-o urât. Nu știu de ce. Întreabă-l pe Laur.

Eu am vorbit între patru ochi cu el și i-am zis că e fratele meu, am lucrat 10-11 ani împreună, dar că s-a schimbat foarte rău. El a fost foarte supărat pe mine, nu a vorbit o săptămână cu mine”, a spus Thomas Neubert.

Gigi Becali a fost cel care a reuşit să îl convingă pe Thomas Neubert să revină la FCSB. Preparatorul fizic îi poate ajuta pe roş-albaştri să câştige primul titlu după o pauză de 9 ani.

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a achitat nici până acum clauza de reziliere. Patronul Universităţii Craiova spune că a câştigat la comisii, iar Reghecampf trebuie să plătească 300.000 de euro. Mai mult, Rotaru spune că Reghe trebuie să restituie şi un alt împrumut.

Laurenţiu Reghecampf a rupt înţelegerea cu Universitatea Craiova pentru a semna cu arabii de la Al-Tai.

Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Reclamă

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțam. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum.

Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, a spus Mihai Rotaru, în luna noiembrie, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și