Închide meniul
Foto

Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans. Are sute de mii de urmăritori: „Nu voi regreta!”

Reclamă

Publicat: 26 ianuarie 2024, 11:11

Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans. Are sute de mii de urmăritori: „Nu voi regreta!”

Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans

Nikkole Teja face avere pe platforma pentru adulţi / Colaj Instagram

Nikkole Teja este jucătoarea de fotbal care şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans. Chiar dacă este o tânără de mare perspectivă, sportiva legitimată la echipa Puebla, din Mexic, a făcut anunţul surprinzător că îşi va agăţa ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalista născută la Seattle, în Statele Unite, a decis să se axeze pe a câştiga sume importante de bani. Ea a avut un succes uriaş pe reţelele sociale şi a depăşit deja 400.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans

Nikkole este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea a profitat de notorietatea ei şi şi-a făcut cont pe o platformă pentru adulţi. A dat lovitura pe plan financiar, motiv pentru care a ales să se renunţe la fotbal. Ea le-a explicat fanilor că este o hotărâre pe care nu o va regreta.

Decizia pe care am luat-o, de a mă retrage din fotbalul profesionist, nu a fost deloc ușoară. Dacă doar trăiesc această viață, sunt foarte fericită că am ajuns să cunosc și să iubesc fotbalul. Dacă va exista viață după asta… sper să revin în contact cu fotbalul și să simt că și fotbalul mă iubește pe mine.

Eu am ajuns singură în această țară, la vârsta de 18 ani, fără să cunosc pe cineva sau să vorbesc limba. Însă am visat mereu să joc fotbal.

Reclamă

Nu trebuie să demonstrez nimic nimănui, ci doar mie. Știu ce jucătoare valoroasă sunt. Nu voi regreta niciodată plecarea mea din fotbal”, a declarat Nikkole, potrivit mundodeportivo.com.

O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. Alice Ardelean vrea în UFC!

Şi o româncă este vedetă pe OnlyFans. Plecată de zece ani să se antreneze în Anglia, Alice Ardelean a ajuns campioană mondială în cuşca de bătaie, după o lupta în Africa de Sud. Luptătoarea face zeci de mii de euro pe o platformă pentru adulţi.

Totuşi, Alice şi-a făcut cont tocmai pentru a-şi putea îndeplini visul, acela de a face carieră în UFC. Aşa reuşeşte să se întreţină.

Reclamă 4 / 0/3

Am OnlyFans, toată lumea ştie. Îmi tot scriau băieţii pe internet: ‘De ce nu îşi faci cont pe OnlyFans?’. Am zis ok, hai să încerc.

Se câştigă foarte bine. Trebuie să ştii cum să îţi gestionezi contul, să fii sinceră cu fanii şi să ştie ce cumpără„, a declarat Alice Ardelean pentru AntenaSport.

Alice ajunge şi la câştiguri de 80.000 de dolari în două luni pe OnlyFans. Ce câştigă îmbrăcată în ţinutele sexy, investeşte în MMA. Anul acesta, ea vrea să debuteze în UFC.

Îmi finanţez luptele şi îmi finanţez antrenamentele din OnlyFans. Îmi trebuie să mă duc în America, cine o să-mi plătească drumul până acolo, cine o să-mi plătească mie cazarea? Eu!„, a spus luptătoarea.

Alice are trei milioane de urmaritori pe TikTok şi încă 500.000 pe Instagram.

(Ai întâmpinat probleme? O, da… pentru că este un subiect sensibil şi da, normal, lumea te judecă, dar lumea te judeca indiferent…„, a precizat Ardelean.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și