Închide meniul
Foto

Suma uriaşă pe care Corinna Schumacher o plăteşte în fiecare săptămână pentru tratamentul lui Michael Schumacher. Dezvăluirea momentului

Publicat: 7 august 2022, 14:07

Colaj Michael şi Corinna Schumacher

Noi dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher

Colaj Michael şi Corinna Schumacher / Profimedia Images

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 8 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Suma uriaşă pe care Corinna Schumacher o plăteşte în fiecare săptămână pentru tratamentul lui Michael Schumacher

Familia lui Michael Schumacher face sacrificii uriaşe pentru a-l trata pe septuplul campion mondial de Formula 1.

Reclamă

Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână.

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, s-a prăbuşit emoţional, în public!

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, s-a prăbuşit emoţional, în public! S-a întâmplat în cadrul unui eveniment în care septuplul campion mondial de Formula 1 a primit un premiu, la Koln, pentru contribuţiile caritabile.

Reclamă

În numele lui Michael Schumacher, soţia Corinna (53 de ani) şi fiica Gina (25 de ani) au fost cele care au acceptat premiul. Soţia lui Schumi a clacat şi a început să plângă în timpul evenimentului.

Corinna a fost mult mai agitată decât în cadrul altor apariţii, ceea ce i-a făcut pe nemţii de la Bild să titreze: „Corinna, plângem alături de tine!”.

Jean Todt, fostul şef al lui Schumacher de la Ferrari şi un prieten foarte bun al familiei, a vorbit la eveniment, fiind vizibil afectat de tragedia prin care trece Michael. Todt e unul dintre puţinii oameni care l-au mai văzut pe Schumacher de la teribilul accident suferit în decembrie 2013.

Reclamă 4 / 0/3

„Eram o echipă de neînvins! Lui Michael îi plăcea să muncească şi echipei îi plăcea să lucreze pentru el. Ne e dor de el aici. Michael are o familie minunată.

La fel ca soţia mea Michelle, Corinna este una dintre cele mai puternice femei pe care le ştiu. Nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi momente care să aducă lacrimi. Nu e ceva ce poate fi controlat”, a spus Todt, citat de bild.de.

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul. Fostul mare campion din Formula 1 trece prin clipe grele de opt ani şi jumătate, după ce a suferit un accident teribil la schi. A suferit mai multe operaţii, dar în momentul de faţă se cunosc puţine detalii despre starea lui de sănătate.

Cu trei ani înaintea incidentului care i-a schimbat dramatic viaţa, legenda din „Marele Circ” a decis să îşi facă testamentul. Decizia a surprins atunci, în condiţiile în care Michael Schumacher avea 44 de ani. Toţi banii au fost împărţiţi familiei.

„A redactat un testament prin care avea să-şi împartă averea familiei. Deși nu a dezvăluit el însuși care era suma, s-a crezut că aceasta ajunge la 750 de milioane de lire sterline„, anunţă jurnaliştii de la thesportsrush.com.

„Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt familist. Dar este mai puțin vorba despre Formula 1. Am făcut-o din cauza lucrurilor care se pot întâmpla în viața de zi cu zi„, spunea atunci pilotul Ferrari.

Averea lui Michael Schumacher s-a diminuat considerabil, astfel că soţia fostului mare campion a luat mai multe decizii drastice. Corinna Schumacher tocmai a scos la vânzare un Ferrari California, condus timp de trei ani de septuplul campion mondial. Este vorba de un bolid de 460 de cai putere, care are un motor V8 şi are la bord numai 15.643 de kilometri. Preţul pentru o astfel de maşină poate ajunge şi la 400.000 de euro. Totuşi, ţinând cont cui îi aparţine, suma obţinută la o licitaţie din Elveţia ar putea fi mult mai mare.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher
Extra • 21 ian., 12:42
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion
Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial
Diverse • 9 ian., 22:44
FOTO
Veste uriaşă despre Michael Schumacher: „Am auzit că stă la masă la cină!”
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher
Diverse • 8 ian., 12:32
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar
Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher
Extra • 5 ian., 9:29
FOTO
Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani
Extra • 3 ian., 8:24
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani! Starea de sănătate a campionului a rămas un mister, la un deceniu de la accident