Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile: „Am plâns de fericire!”. Ce l-a emoţionat pe milionar

Publicat: 7 august 2024, 9:13

Reclamă
Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile: „Am plâns de fericire!”. Ce l-a emoţionat pe milionar

Valentina Pelinel Cristi Borcea nu şi-au putut stăpâni lacrimile

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea/ Instagram

Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile. Soţia fostului patron de la Dinamo a vorbit despre momentul care i-a emoţionat la maximum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul model se bucură de o vacanţă în Grecia alături de milionarul român. Cunoscutul cuplu este însoţit şi de şase dintre cei nouă copii pe care îi are „Leonidas”.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile

Valentina Pelinel a dezvăluit că Borcea nu a putut sta departe de sport nici în concediu. Amândoi au urmărit cursa lui David Popovici de la 200 de metri liber, în care fenomenul nataţiei româneşti a devenit campion olimpic, şi au izbucnit în plâns.

(Reporter: Când ai plâns ultima oară și ce te-a emoționat?)Am plâns acum aproximativ 3 săptămâni când am vizionat documentarul despre viața lui Celine Dion. Dar am plâns și de fericire zilele trecute și eu si soțul meu când am auzit imnul României la Jocurile Olimpice. L-am urmărit amândoi cu emoție pe David Popovici când a obținut medalia de aur la proba de 200 m„, a spus Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea a dezvăluit şi cum se menţine în fomă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
Reclamă 4

Nu am un meniu special, dar am grijă să elimin alimentele care nu îmi fac bine, îngrașă sau sunt nesănătoase. Încerc să nu consum prăjeli, zahăr, pâine, lactate sau paste făinoase decât rareori. Oricum greutatea ideală este cea la care mă simt bine și felul în care te simți este cel mai important aspect.

În vacanță, îmi place să mă bucur cu totul de experiență, asta înseamnă și să gust și să apreciez mâncarea locală sau anumite feluri de mâncare care îmi plac în mod deosebit și de la care nu mă abțin în concediu. Știu că atunci cand revin acasă, îmi reiau obiceiurile sănătoase și nu îmi fac griji„, a mai spus Pelinel.

Ce au putut face părinţii lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024

Părinţii lui David Popovici au stat la cozi de ore în şir pentru a intra în celebra La Defense Arena, acolo unde zilnic nu a existat niciun scaun liber, arena având o capacitate de 17.000 de locuri.

Reclamă

Cei din familia mea mi-au explicat că au fost nevoiţi să stea mai multe ore la coadă, la un moment dat, pentru a încerca să intre în sală. Înotul devine tot mai popular. Ştiu sigur că devine mai popular în România şi sunt fericit că am contribuit şi eu la asta„, a spus Popovici, într-un interviu acordat lui Kyle Sockwell.

Pe de altă parte, David Popovici recunoştea pe vremea în care se afla la Paris că abia a apucat să îşi vadă părinţii în timpul Jocurilor Olimpice.

Mi-am văzut părinţii trei minute adunate, la Jocurile Olimpice. Chiar mai mult v-am văzut pe voi, am vorbit cu voi. Mai mult am stat fie în camera de hotel, fie pe drum. M-au lăsat în pace, nu au vrut să interfereze cu.. După medalii, am apucat doar să ne îmbrăţişăm. În continuare, vă văd mai mult pe voi.

Va fi o întoarcere la Bucureşti foarte agitată, dar în bine. Cred că trebuie să învăţ şi să mă bucur câteodată de laudele pe care le merit, dar cu o limită. Ele vor fi interminabile.

Trebuie să ştiu când să pun stop. Am reuşit ceva extraordinar, dar viaţa merge înainte. Nu e totul doar despre înot, vreau să mă bucur şi de vacanţă, să fiu liniştit, să petrec cu ai mei”, a spus David Popovici.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:56

„Gata!” Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Cu ce salariu l-a convins patronul

14:33

Gafă uriașă la cursa lui Cătălin Chirilă, de la Jocurile Olimpice! Ce steag a apărut în dreptul românului, după record

14:30

Fernando Alonso, fascinat de Kylian Mbappe: „Transfer incredibil pentru Real Madrid!”. Cum l-a tachinat Pedro de la Rosa

14:11

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

13:58

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

13:45

„Mi-a fost jenă!” Motivul pentru care Gigi Becali „l-a ratat” pe Mircea Lucescu. De ce nu a ajuns „Il Luce” antrenor la FCSB

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și