Închide meniul
Foto

Obiceiul pe care îl are iubitul Anamariei Prodan cu Bebeto! Impresara a dezvăluit relaţia lui Ronald Gavril cu fiul ei!

Publicat: 1 februarie 2024, 12:08 / Actualizat: 1 februarie 2024, 13:30

Reclamă
Obiceiul pe care îl are iubitul Anamariei Prodan cu Bebeto! Impresara a dezvăluit relaţia lui Ronald Gavril cu fiul ei!

Obiceiul pe care îl are iubitul Anamariei Prodan cu Bebeto

Ronald Gavril şi Anamaria Prodan/ Instagram

Obiceiul pe care îl are iubitul Anamariei Prodan cu Bebeto a fost dezvăluit chiar de cunoscuta impresară. Anamaria Prodan a spus că Ronald Gavril şi Bebeto au o relaţie extraordinară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresara a mărturisit că fiul ei a început să meargă la sala de box împreună cu Ronald Gavril. Ea a precizat că Gavril îi dă sfaturi lui Bebeto.

Obiceiul pe care îl are iubitul Anamariei Prodan cu Bebeto!

(n.r. Te mai antrenezi şi tu?) Da, mă duc la sală, boxul este foarte-foarte bun pentru organism, pune sângele în mişcare. Bebe merge, Ronald îl învaţă, chiar i-a spus că e important pe terenul de fotbal să stai mândru. Au o relaţie minunată şi sunt foarte fericită”, a dezvăluit Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

(n.r.: Îţi vine ca o mănuşă relaţia asta?) Îmi vine ca o mănuşă relaţia asta (n.r.: râde) şi sunt fericită că am, în sfârşit, lângă mine pe cineva de nivelul meu, un campion intercontinental, mondial, european, naţional, un bărbat destoinic, mândru, cum puţini se mai nasc.

(n.r.: Mergi să îl susţii sau chiar îi faci o Gală?) Întotdeauna am să-l susţin, am să fiu lângă el. Cu siguranţă în momentele importante el va fi alături de mine. Vrem să facem împreună o Gală în România, una despre care să se vorbească peste ani. Aş vrea să vină şi Mayweather pentru că ei sunt într-o relaţie extraordinară. Sunt mândru de el (n.r.: de iubitul Ronald)”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru AntenaSport.

Reclamă

Anamaria Prodan a recunoscut oficial că are o relaţie cu Ronald Gavril: „Da, suntem împreună”

Anamaria Prodan se declară foarte fericită în relaţia de cuplu. Impresara traversează o perioadă foarte bună, despre care a vorbit pentru AntenaSport. Urmează să înceapă şi reality-show-ul ei, la AntenaStars, din 3 februarie, de la ora 20.00.

Vin toate peste noi. Traversez o perioadă incredibilă, podcast, reality-show, film, business. Le fac pe toate şi le fac cu drag.

Timpul meu este împărţit între copii, iubit şi business. Am timp şi pentru mine pentru că în majoritatea proiectelor mele iubitul meu şi copiii mei sunt alături de mine.

Reclamă 4 / 0/3

Relaity-show-ul vine după foarte multe sezoane la Antenă, cumva firesc, pentru că vechile sezoane de ‘Prodanca şi Reghe’ începeau cu Prodanca şi aşa ar fi trebuit să rămână întotdeauna. Dar eu am implicat foarte multă lume în proiectele mele, din dorinţa mea de a ridica membrii familiei.

Am stat, am făcut nişte socoteli şi acum este doar despre mine fiindcă eu am fost şi sunt motorul familiei. Este ‘Prodanca. Punct şi de la capăt’. Este toată viaţa mea, secundă de secundă, împărţită între business-urile pe care le conduc, viaţa copiilor mei.

(n.r.: Vedem ceva şi din noua relaţie?) Bineînţeles, a venit momentul să dezvălui relaţia mea pentru că multă vreme am ţinut-o doar pentru mine şi pentru familia mea. A venit momentul să spun: ‘Da, suntem împreună, formăm o familie’”, a mai declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și