Închide meniul
Video

Anunţul făcut de Andreea Bălan despre ea şi iubitul ei, Victor Cornea! Ce se va întâmpla chiar la începutul anului viitor

Publicat: 14 decembrie 2023, 23:01

Reclamă

Anunţul făcut de Andreea Bălan despre ea şi iubitul ei, Victor Cornea

Victor Cornea şi Andreea Bălan / Instagram

Anunţul făcut de Andreea Bălan despre ea şi iubitul ei, Victor Cornea! Cântăreaţa a dezvăluit că îl va însoţi pe Victor Cornea în Australia, pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Cornea se află pe locul 68 ATP în clasamentul de dublu. Tenismenul face parte şi din echipa de Cupa Davis a României, acolo unde joacă în meciurile de dublu, care sunt specialitatea lui.

Anunţul făcut de Andreea Bălan despre ea şi iubitul ei, Victor Cornea

Cel mai bun român din tenis în clasamentul de dublu, Victor Cornea, trăieşte o poveste de dragoste alături de cântăreaţa Andreea Bălan. Cei doi sunt de nedespărţit, iar în această iarnă au mers în vizită la Moş-Crăciun.

Victor Cornea, Andreea Bălan şi fetele l-au vizitat pe Moş-Crăciun în Laponia. Andreea şi Victor formează cuplul anului 2023 în România. De când e cu jucătorul de tenis, cântăreaţa nu ratează niciun turneu al iubitului ei.

Acum se pregăteşte pentru Australian Open, aşa că de-abia aştept să ajungem şi în Australia. Este cel mai bun tenismen român la ora actuală, iar eu sunt foarte mândră de toate rezultatele lui”, a declarat Andreea Bălan.

Reclamă

„Mă bucur să fiu alături de Andreea în primul rând”

Cei doi au venit împreună şi la Gala Tenisului, unde Victor a fost printre premianţi.

Mă bucur să fiu alături de Andreea în primul rând, după un an atât de bun pentru mine”, a spus Victor Cornea.

Anul acesta, Andreea şi Victor au pozat împreună pe terenul de tenis pentru revista Viva.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un shooting în premieră pentru mine şi m-am simţit foarte dezinvolt şi fericit”, a mai declarat Victor Cornea la Gala Tenisului.

(n.r.: De jucat împreună jucaţi, aveţi ocazia?) Rareori, dar la antrenamente sunt acolo, pe bancă”, a precizat Andreea Bălan.

Atât Andreea Bălan, cât şi iubitul ei, Victor Cornea, speră într-un parcurs cât mai bun al tenismenului român la Australian Open.

Andreea Bălan, în lacrimi în timpul vizitei în Laponia, la Moş-Crăciun

Întâlnirea cu Moş Crăciun a impresionat-o puternic pe Andreea Bălan, care nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

„Întâlnirea cu Moş Crăciun a fost unică, magică şi plină de emoţie. Moşul ne-a primit cu turtă dulce şi cadouri 🎅🏻 Ştia foarte multe lucruri despre Ella şi Clara, le-a lăudat, a dat sfaturi înţelepte şi a citit scrisorile pentru el.

Ştia până şi cum se numesc pisicuţele noastre🐱🐱

Am avut lacrimi în ochi pe tot parcursul întâlnirii, iar copilul din mine a fost cel mai fericit🙏
Sunt cea mai fericită pentru Ella şi Clara deoarece sunt clipe pe care nu le vor uita niciodată😍
Magia există! Doar trebuie să crezi!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Reclamă

Andreea Bălan are o relaţie extraordinară cu actualul iubit, Victor Cornea: „Avem o conexiune divină”

Andreea Bălan are o relaţie extraordinară cu actualul iubit, tenismenul Victor Cornea. Ambii au vorbit despre faptul că au o conexiune divină unul cu celălalt.

Victor Cornea recunoştea că nu a mai avut cu nimeni o relaţie aşa cum are cu Andreea Bălan.

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin.

Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut. Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent”, a spus Victor Cornea pentru viva.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și