Închide meniul
VIDEO

Atentat terorist în apropierea orașului care va găzdui amicalul Israel – România! Două persoane au murit, iar alte cinci sunt rănite. ”Se poate întâmpla oriunde!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 14:42

Atentat terorist în apropierea orașului care va găzdui amicalul Israel – România! Două persoane au murit, iar alte cinci sunt rănite. ”Se poate întâmpla oriunde!”

Atentat terorist în apropierea orașului care va găzdui amicalul Israel – România

Twitter

”Tricolorii” au primit o veste cutremurătoare înainte de amicalul cu Israel. Un atac terorist a avut loc în orașul Hadera, la 25 de kilometri de locul în care România va disputa duelul de mâine seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste șocantă înainte de Isreal – România. Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în urma unui atac terorist. Totul s-a întâmplat în apropierea orașului care va găzdui al doilea meci din mandatul lui Edi Iordănescu.

Atentat terorist în apropierea orașului care va găzdui amicalul Israel – România

Un nou atac terorist zguduie Israelul. Totușl s-a întâmplat în orașul Hadera, unde doi teroriști ISIS au început să tragă în oamenii din apropierea unui mall central cu arme automate M16, potrivit timesofisrael.com.

În urma atacului, doi soldați au fost uciși, iar alte cinci persoane au fost rănite. Teroriștii nu au ajuns la mall, fiind opriți de forțele speciale din zonă.

”A fost un atac cumplit! Vorbim despre teroriști care aparțin Statului Islamic. Este un semnal de alarmă. Se poate întâmpla în orice oraș din țară. Poliția va supraveghea fiecare oraș”, a transmis Omer Barlev, Ministruul Siguranței Publice din Israel, potrivit sursei citate.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL CUTREMURĂTOR

Naţionala României a ajuns în Israel. Edi Iordănescu are mari bătăi de cap

Naţionala României a ajuns în Israel, acolo unde va disputa marţi un meci amical. Va fi a doua partidă test în care Edi Iordănescu va sta pe banca tricolorilor, după eşecul suferit în Ghencea, cu Grecia, scor 0-1.

Selecţionerul reprezentativei noastre are probleme neaşteptate la început de mandat. A pierdut jucători importanţi chiar în cantonament şi a făcut deplasarea cu un lot decimat. Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 şi au fost lăsaţi acasă. Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB) au fost convocaţi de urgenţă.

Reclamă 4 / 0/3

După aproape 4 ore de la decolarea de pe aeroportul Henri Coandă, contabilizând zborul de 2h30’, testarea COVID la sosirea la Tel Aviv plus drumul cu autocarul, tricolorii au ajuns la hotelul care îi va găzdui până marţi, ziua amicalului cu Israel. Mâine, la stadionul Netanya, vor avea loc conferinţa de presă şi antrenamentul oficial dinaintea jocului. Rămâi alături de noi!”, este mesajul de pe site-ul frf.ro.

Răzvan Burleanu a ţinut să arate că îl susţine pe Edi Iordănescu şi a făcut deplasarea în Israel. Preşedintele FRF s-a cazat în acelaşi hotel cu componenţii primei reprezentative.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și