Închide meniul
Foto

„Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia!” Afirmaţie halucinantă făcută de „Bocciu” în urmă cu peste un an

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2024, 20:36

„Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia!” Afirmaţie halucinantă făcută de „Bocciu” în urmă cu peste un an

"Bocciu" i-a înţepat pe fanii lui FCSB, după victoria lui Rapid cu 4-0: "Suntem naşii lor. Nu i-am auzit deloc"

Bocciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Afirmaţie halucinantă făcută de „Bocciu” în trecut. Liderul galeriei Rapidului a fost reţinut, alături de alte 15 persoane, în dosarul în care a fost audiat şi Daniel Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţiile din dosar sunt grave: săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și distrugere.

Afirmaţie halucinantă făcută de „Bocciu” în urmă cu peste un an

Conform gsp.ro, înaintea sezonului 2022 – 2023, Liviu Ungurean a spus pe canalul de youtube Ultra’ Romania că este gata oricând să folosească pistolul.

Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia, ca să știți cu toții. Am să scot și mitralierele și tot ce ține, pentru că eu vreau să câștig, eu n-am cum să pierd, nu-mi permite religia să pierd. Eu așa am fost crescut.Și când cineva i-a crescut puțin mușchii și se crede în stare, am să scot tot ce ține buzunarul meu să scot. Eu am să folosesc pistolul întotdeauna când o să-mi simt viața mea pusă în pericol, am să trag în oricine e în fața mea, ca să câștig orice bătaie.

Că am folosit pistolul? O să folosesc pistolul toată viața mea, când cineva crede că e mai puternic ca mine, ca să-i arăt că-l retrogradez, ca să-l îngenuchez. Nu mă mai întrebați de pistol, de mitraliere, de lansator de rachete. Nu mă mai întrebați!„, spunea „Bocciu” în trecut.

Reclamă

Şeful galeriei Rapidului a fost reţinut

Procurorii din Bucureşti care instrumentează dosarul de constituire a unui grup infracţional organizat în care sunt suspectaţi suporteri ai FC Rapid, dar şi persoane din conducerea clubului au reţinut, joi seară, 16 suporteri, inclusiv pe şeful galeriei. Anchetatorii au descoperit, în incinta stadionului, un spaţiu în care fusese amenajat un perete fals şi în care erau ascunse materiale pirotehnice.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut, joi, 16 suspecţi în dosarul care vizează folosirea de materiale interzise in timpul meciurilor jucate de echipa de fotbal Rapid. Printre cei reţinuţi se numără Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei echipei, scrie news.ro.

Suspectat şi el în dosar, preşedintele FC Rapid Daniel Niculae, ridicat de mascaţi şi dus la audieri joi dimineaţă, nu a fost reţinut. Procurorii au găsit în incinta stadionului un spaţiu în care erau ascunse materiale pirotehnice.

Reclamă 4 / 0/3

”În urma controlului pirotehnic efectuat în data de 29.10.2023 în Peluza Nord, secţiunea 119-120, în spaţiul sanitar destinat bărbaţilor, spaţiul gol de sub peluză, au fost depistaţi 4 saci ce conţineau 371 articole pirotehnice (petarde, fumigene, torţe), combinezoane de culoare neagră şi măşti din plastic”, au arătat procurorii.

Pentru a putea introduce obiectele în acest spaţiu, membrii grupării au disimulat o uşă în peretele acoperit cu faianţă, în spaţiul sanitar.

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi joi dimineaţă, a anunţat acţionarul majoritar al giuleştenilor, Dan Şucu, iar conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au avut loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmau surse judiciare. Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și