Închide meniul

Ce a putut să facă un fan al lui Newcastle după ce câinele i-a distrus biletele pentru finala Cupei Ligii Angliei, împotriva lui Manchester United

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 18:42

Reclamă
Ce a putut să facă un fan al lui Newcastle după ce câinele i-a distrus biletele pentru finala Cupei Ligii Angliei, împotriva lui Manchester United

Un fan al lui Newcastle și-a scos la vânzare propriul câine după ce i-a distrus biletele pentru finala cu Manchester United

Colaj cu suporterul lui Newcastle / Daily Star

Un fan al lui Newcastle United și-a scos la vânzare propriul câine de companie după ce animalul i-a distrus biletele pentru finala Cupei Ligii Angliei împotriva lui Manchester United, programată duminică, pe stadionul Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea nefericitului suporter a fost publicată de Daily Star. Biletele suporterului pentru meci se aflau în coletul primit prin poștă. Fanul nu se afla acasă în momentul când câinele i-a distrus biletele.

Un fan al lui Newcastle și-a scos la vânzare propriul câine după ce i-a distrus biletele pentru finala cu Manchester United

Bărbatul a pus un anunț care a stârnit mii de reacții pe rețelele sociale după ce a rămas fără bilete la meci.

„Câintele a crezut că voi fi fericit pentru că mi-a mâncat biletele pentru finala de pe Wembley cu Manchester United. Vând câine, prețul este 5 lire”.

Sursa: Daily Star
Sursa: Daily Star

Finala Newcastle – Manchester United se va juca duminică, pe stadionul Wembley. Cele două formatii s-au întâlnit ultima dată pe legendarul stadion în 1999, în finala FA Cup, câștigată de „Diavoli” cu 2-0.

Reclamă

Șeicul lui Newcastle pregătește transfer de Champions League

După o primă jumătate de sezon excepțională pentru Newcastle, patronul echipei vrea să întărească lotul pentru a forța calificarea în Liga Campionilor.

Astfel, una dintre țintele „coțofenelor” este Dominic Calvert-Lewin, atacantul de națională al celor de la Everton.

Potrivit presei britaniceșeicul lui Newcastle este gata să plătească 40 de milioane de euro pentru realizarea transferului. Ajuns la 25 de ani, Calvert-Lewin este unul dintre cei mai importanți atacanți din Anglia, fiind cotat la 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul are și 11 meciuri pentru naționala lui Gareth Southgate, reușind să înscrie de 4 ori.

Newcastle, cel mai bogat club din lume

Newcastle este cel mai bogat club din lume, la începutul sezonului cheltuind 246 de milioane de euro pe transferuri, însă rezultatele au fost vizibile. Alexander Isak, Kierna Trippier sau Bruno Guimaraes sunt jucătorii aduși a începutul sezonului, care au dus echipa pe locul patru în Premier League.

Șeicul lui Newcastle este gata să plătească 57 de milioane de euro pentru jucătorul comparat cu Diego Maradona. Patronul trupei din Premier League, Mohammed Bin Salman, este cu ochii pe Khvicha Kvaratskhelia, și se luptă pentru transferul său cu granzii PSG și Real Madrid.

Khvicha Kvaratskhelia are un sezon de vis la Napoli, fiind comparat de fanii italienilor cu legendarul Diego Maradona. Jucătorul georgian, în vârstă de 21 de ani, are 12 goluri și 14 pase decisive, în 17 partide în care a evoluat în acest sezon, și astfel a intrat în atenția cluburilor mari din Europa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și