Închide meniul

Ce comandă românii la un restaurant italian :)! Ce au putut să ceară Lovin și Baciu când au intrat prima dată la Trattoria: „Băă, aici e italian! :)”

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 9:39

Reclamă
Ce comandă românii la un restaurant italian :)! Ce au putut să ceară Lovin și Baciu când au intrat prima dată la Trattoria: „Băă, aici e italian! :)

AS.ro

Eugen Trică, genial când l-a "prins" Victor Piţurcă

Se întâmplă prin 2004. Cei doi au fost luați la pachet de Gigi Becali, de la FCM Bacău. După ce au ajuns la București și au semnat contractul, MM și Gigi i-au lăsat pe mâna lui Pitu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovin și Baciu au comandat ciorbă de potroace la un restaurant italian

Pitu a fost mandatat să îi ducă la un restaurant pentru a lua masa. Acesta a decis să-i ducă la Trattoria, pe Amzei. Adrian Pitu a rămas surprins când a auzit ce comandă cei doi. Florin Lovin și Eugen Baciu voiau să mănânce ciorbă de potroace și ceafă de porc :).

„Au semnat Lovin și cu Baciu cu Steaua. Eram la Marriott! MM sau Gigi, nu mai știu care, mi-au zis să-i duc undeva să mănânce. I-am dus la un restaurant italian, la Trattoria, în Amzei.

Am ajuns acolo: Hai, mă, ce mâncați? La care ei: O ciorbă de potroace și ceafă de porc! 🙂 Băă, aici e italian :))”, a povestit Pitu, amuzat, la AS.ro LIVE.

Adrian Pitu, poveste de senzație cu Ilie Dumitrescu

Adrian Pitu, prezent în studioul AS.ro LIVE, a povestit faze memorabile cu Ilie Dumitrescu. Pe vremea când antrena la FCM Bacău, „Mister” le dădea adevărate lecții jucătorilor săi.

Reclamă

„Odată erau 43 de grade afară. Terminăm antrenamentul, eram morți, și merg cu Prunea și Miu să bem câte o bere. Decât să mănânci pepene să te balonezi…mai bine așa.

Apare Mister și când ne vede zice: ‘Ce faceți, mă? Sunteți boschetari? Beți bere ca șoferii?’ Îi face semn la ospătăriță: ‘Iepuraș, adu 3 Amaretto, 3-4 boabe de cafea și un cub de gheață’.”, a mai povestit Pitu.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

 
View this post on Instagram
 
A post shared by AS.ro (@antenasport.ro)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și