Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de Iulian Filipescu. Unde trăieşte şi din ce face bani după ce a „dispărut” din spaţiul public

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 8:28

Ce s-a ales de Iulian Filipescu. Unde trăieşte şi din ce face bani după ce a „dispărut” din spaţiul public

Ce s-a ales de Iulian Filipescu. Unde trăieşte şi din ce face bani după ce a "dispărut" din spaţiul public

Colaj Profimedia - Hepta

Ce s-a ales de Iulian Filipescu, fostul fundaş al Stelei şi al echipei naţionale a României. Filipescu a dispărut din spaţiul public şi duce o viaţă discretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Filipescu a plecat din România şi este stabilit în Spania, acolo unde duce o viaţă bună. Flipescu are şi o afacere din care face bani mulţi.

Ce s-a ales de Iulian Filipescu

Conform prosport.ro, Filipescu este stabilit în Oviedo şi are o firmă cu care recondiţionează maşini de epocă şi pe care le vinde. Conform sursei citate, fostul fundaş care a ajuns la vârsta de 50 de ani obţine venituri care îi permit să ducă o viaţă lipsită de griji. Iulian Filipescu a jucat pentru naţionala României 52 de meciuri şi a marcat o singură dată.

Filipescu ar urma să participe la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur„. În cariera sa, Iulian Filipescu a jucat la Steaua, Galatasaray, Zurich şi Duisburg. Filipescu mai ţine legătură cu Marius Lăcătuş, iar Costel Gâlcă, fostul său coleg, a dat detalii rare anul trecut.

„Da, eram apropiați! El e bine, e cu familia în Oviedo, e sănătos, dar nu are contact cu fotbalul în niciun fel în momentul de față. E stabilit acolo, e bine. Dar a fost un mare jucător, într-adevăr”, spunea Gâlcă pentru iamsport.ro.

Reclamă

Şi Narcis Răducan a vorbit la superlativ despre Iulian Filipescu. Cei doi au fost colegi de cameră timp de un an.

Timp de un an de zile, Iulian Filipescu a fost colegul meu de cameră la Steaua. Am amintiri frumoase: am luat eventul împreună, în sezonul 1995-1996, am jucat în Liga Campionilor cu Borussia Dortmund și Juventus. A fost pentru mine un adevărat exemplu în privința polivalenței pe care o arăta. A început ca atacant și a trecut prin trei compartimente, fiind la cel mai înalt nivel pe fiecare dintre ele”, a spus Narcis Răducan pentru prosport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și