Închide meniul

„Cine îl va opri pe Vladimir Putin?”. Răspunsul dat pe loc de Igor Surkis: „Este paranoia ceea ce face!”

Reclamă

Publicat: 29 aprilie 2022, 14:12

„Cine îl va opri pe Vladimir Putin?. Răspunsul dat pe loc de Igor Surkis: „Este paranoia ceea ce face!

Vladimir Putin ar fi fost trădat din interior

Vladimir Putin, într-o conferință de presă/ Profimedia

Igor Surkis este cu nervi la pământ după 65 de zile de război. Oligarhul ucrainean cere încetarea conflictului armat în țara natală. Patronul echipei antrenate de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, îl acuză pe Vladimir Putin de genocid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surkis l-a atacat în termeni duri pe liderul de la Kremlin, despre care a spus, în urmă cu o zi, că suferă de schizofrenie. „Cine în va opri pe Putin?”, a fost întrebarea la care milionarul din Ucraina nu a stat pe gânduri.

Igor Surkis, convins că Vladimir Putin va pierde războiul din Ucraina

Este paranoia ceea ce face Putin. Acesta nu este un război, ci pur și simplu genocid împotriva populației civile, împotriva copiilor noștri, împotriva femeilor și a bărbaților în vârstă. Cred că cineva îl va opri. Ce mai probabil militarii noștri, armata noastră îl va opri!„, a răbufnit Igor Surkis la adresa lui Vladimir Putin, pentru sport.ua.

Finanțatorul echipei pe care Mircea Lucescu a făcut-o campioană anul trecut speră ca lucrurile să revină la normal cât mai repede. E convins că, la finalul războiului, campionatul se va putea relua.

Fanii noștri din polonia și România s-au adunat pentru a ne susține echipa. Sunt foarte recunoscător conducătorilor lui Dinamo Zagreb. Am spus că îi vom invita la primul meci pe care îl vom juca la Kiev.

Reclamă

Mă aștept să avem pierderi minime și că cluburile vor rezista. Vom continua să dezvoltăm fotbalul Pe pământul nostru ar trebui să existe o viață liniștită. Vom face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple și vom ajuta alte cluburi. Avem o mulțime de jucători tineri, talentați, care sunt împrumutați. Vom reconstrui.

Înțeleg că fotbalul nostru nu va mai fi la același nivel atunci când războiul se va opri și nu va mai exista legea marțială. Va fi la un nivel mai slab, dar va fi„, a transmis Igor Surkis.

Igor Surkis și Mircea Lucescu, „întâlnire secretă” în București

Igor Surkis a venit în România pentru a vedea meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19, scor 1-2, din UEFA Youth League. Patronul alb-albaștrilor a fost prezent în tribunele arenei din Giulești și a văzut partida alături de antrenorul echipei de seniori, Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii ucraineni anunță că s-a decis și viitorul lui Dinamo Kiev, echipă care are mari probleme din cauza războiului. „Il Luce” și oligarhul Igor Surkis ar fi avut apoi o „întâlnire secretă”, în care au luat hotărârea finală.

Joi, în București, Igor Surkis și antrenorul Mircea Lucescu au avut o întâlnire secretă în care soarta echipei a fost decisă. Din informațiile noastre, după o lungă discuție, s-a decis ca patronul grupării din Kiev să continue să finanțeze clubul, iar Lucescu să aibă parte de încredere totală pentru a construi o nouă echipă puternică.

La aceeași întâlnire au mai participat Grigory Surkis, Arcadie Zaporojanu și mai mulți angajați ai clubului„, a anunțat sursa citată anterior.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și