Închide meniul
Foto

„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”

Reclamă

Publicat: 19 martie 2024, 21:39

„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”

Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan

Bănel Nicoliță, alături de mama lui / Captură Youtube

Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan. Invitat la podcastul fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf, acesta a dezvăluit un episod neştiut din familia lui. Jucătorul care a câştigat două titluri în tricoul FCSB-ului a anunţat cum a ajuns să poarte numele „Bănel”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul din Făurei, care a adunat 37 de selecţii la naţionala României, a mărturisit că ideea acestui prenume i-a venit naşului său.

Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan

(Anamaria Prodan: Cine ţi-a pus numele ăsta, Bănel?) Dumnezeu să-l ierte pe naşul meu, pe naşul meu îl chema Bănică. Şi a venit la maică-mea şi i-a spus: ‘Băi, Mariţo… uite, nu vrei să-i punem Bănel? Poate are şi el, băiatul, noroc de bani…’

Ca să vezi ce destin am avut… Şi s-a gândit maică-mea şi a spus: ‘OK, nu e nicio problemă, dar nu vă deranjează că pe dumneavoastră vă cheamă Bănică şi pe el să-l cheme Bănel!’. I-a răspuns că nu, că Bănel vine de la bani. ‘Hai să-i dăm, poate are noroc’. Şi am avut noroc şi am fost stâlpul familiei. Tuturor! Adică indiferent, şi acum sunt alături de ei cât pot. Chiar dacă în spate sunt o mie de chieltuieli„, a declarat Bănel Nicoliţă în podcastul Anamariei Prodan.

Bănel Nicoliţă a precizat că a câştigat, de-a lungul carierei, aproximativ 300.000 de euro. Şi-a ajutat părinţii şi fraţii cu sume importante de bani. Şi-a pierdut însă toată averea în echipa de fotbal din Făurei.

Reclamă

Bănel Nicoliţă a recunoscut câţi bani a pierdut la Făurei, înainte să fie părăsit de soţie

Cristina Nicoliţă i-a cerut în dese rânduri să renunţe la a mai băga bani în echipa de fotbal. În cele din urmă, nu a mai rezistat şi a divorţat de el.

Căsnicia lor a rezistat şase ani iar, în urma partajului, cele două fetiţe ale lui Bănel Nicoliţă au rămas în grija mamei. Fostul internaţional a găsit puterea să anunţe ce s-a întâmplat în familia lui.

Foarte mulți bani. 300.000 de euro, pe-acolo. Când m-am dus acolo nu era nimic, era haos. Am găsit oile. Și-am spus stop: punem plasă sus frumos, cum am văzut și eu pe-afară, să nu se mai ducă mingea în apă, în noroi, să se ducă omul după ea. Să se ducă în alb și să se întoarcă negru.

Reclamă 4 / 0/3

Am luat frumos vestiarele, am făcut dușuri, era unul și se spălau cinci inși. Am făcut tot, cap-coadă: la oaspeți, la arbitri. Am făcut din garaj unde își făceau unii mașini, cantonament, să doarmă zece jucători, camere, tot ce trebuie, paturi, televizoare.

Când am început să mai câștigăm și noi meciuri, eu veneam în fiecare zi la antrenament. Când vin într-o zi găsesc oile pe teren, după ce băgasem deja vreo 200.000 de euro. Nu știam ce să mai zic, pe cine să bat, pe cine să înjur. Am înnebunit. Ăsta e nivelul. N-ai ce să faci„, a declarat Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

La 39 de ani, Bănel Nicoliţă a revenit în iarbă şi este idol la Amara. La fiecare meci, sfârâie grătarele! Bănel traieste acum un moment dulce al carierei. Iar oamenii se înghesuie la meciuri, să-l vadă pe fostul favorit al lui Gigi Becali. 5.000 de euro ia Bănel primă, dacă promovează în Liga a treia.

Pe vânt, pe ploaie, Bănel e cel mai tare!„, este scandarea preferată a micilor fani din Amara.

Voi juca atât timp cât pot. Aţi văzut că sunt ca vinul ăla, cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun„, a mai spus Bănel.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și