Închide meniul

Dumitru Dragomir, implicat într-un conflict violent pe străzile din București: „Au venit în grup și m-au atacat!”

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2022, 8:53

Dumitru Dragomir, implicat într-un conflict violent pe străzile din București: „Au venit în grup și m-au atacat!

Dumitru Dragomir, scandal monstru pe străzile din București

Dumitru Dragomir, scandal monstru pe străzile din București / gsp.ro

  • Dumitru Dragomir, implicat într-un conflict violent pe străzile din București
  • „Au venit în grup și m-au atacat! M-au înțepat cu șurubelnița”

Dumitru Dragomir (76 de ani) a fost implicat într-un conflict violent aseară, pe străzile din București, la scurt timp după ce a ieșit dintr-o emisiune TV. Fostul președinte al LPF a anunțat că a trecut prin momente horror, după ce ar fi fost asaltat de un grup de bărbați. Unul dintre ei ar fi celebrul protestatar poreclit „Ceaușescu”, cu care Dragomir a mai avut un conflict aprins în 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a fost așteptat în fața clădirii în care s-a ținut emisiunea respectivă de către bărbatul respectiv. Marian „Ceaușescu”, cunoscut pentru prezența la Revoluția din ’89 și Mineriada din iunie 1990, l-a provocat pe fostul șef de la Ligă, la ieșirea din emisiune.

Dumitru Dragomir, implicat într-un conflict violent pe străzile din București

„Se pregătește să iasă unul dintre cei mai mari comuniști borfași escroci, căruia i-am adus steagul pe care el l-a iubit (n.r.- flutură un steag al Partidului Comunist Român). El e cel care a furat, care a vândut, care s-a îmbogățit doar din furt! Spune, mă, la televizor cât ai furat! Am înțeles că acum ești și rusofil, comunistule!”, i-a spus „Ceaușescu” lui Dumitru Dragomir, la ieșirea din clădire.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, Dragomir s-a enervat și s-a repezit să-l lovească cu piciorul pe protestatar. Ulterior, a intervenit bodyguard-ul său, iar Dragomir a plecat către mașină.

Protestatorul i-a acuzat pe Dumitru Dragomir și bodyguard-ul său că l-au agresat și că, în urma conflictului, ar avea probleme la un ochi.

Reclamă

„Ați văzut ce mi-a făcut, da? Nu mai văd cu ochiul ăsta! Bodyguard-ul lui Mitică a dat în mine, la fel și Mitică Dragomir. Asta este, borfașii își aduc slugile, dar mie nu-mi este frică de ei”, a „tunat” Marian „Ceaușescu”.

Dumitru Dragomir, prima reacție după scandalul monstru de azi-noapte: „M-au atacat în grup!”

La scurt timp după încheierea scandalului monstru de pe străzile Capitalei, Dumitru Dragomir a oferit prima reacție. Fostul șef al Ligii acuză că a fost atacat de un grup de persoane.

Pensionarul milionar susține că unul și-ar fi pus câinele să-l muște, în timp ce altul l-a atacat cu o șurubelniță în spate.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am terminat emisiunea la B1TV și moderatorul mi-a spus: «Nea Mitică, nu ieși pe aici că nu te lasă ăștia să mergi la mașină!». Nu m-au lăsat să ies. Eu, atunci, m-am întors și am întrebat de altă ieșire. Când m-am dus la ieșirea cealaltă, acolo era unul care mă pândea cu un câine. Mie îmi e frică de câini, de oameni nu îmi e frică. Apoi m-am întors înapoi la prima ieșire. Când am dat să ies, nu m-au lăsat să merg la mașină. Eu trebuia să mă duc la mașină pentru că se schimba semaforul și nu putea să stea mașina acolo.

Striga acolo: «Comunistule, hoțule, banditule!» Fraților, eu de felul meu sunt coleric și răspund și eu, nu mă pot abține. A început să mă înjure, atunci a venit unul cu un câine pe care l-a pus pe mine și mi-a rupt pantalonii. Erau trei inși.

Eu am vrut să mă duc la mașină și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112? Nu am avut timp de așa ceva.

Îl dau în judecată pentru ce mi-a spus și pentru că m-a mușcat câinele, pentru că acasă am văzut că am și zgârieturi pe picioare. Îmi e teamă să nu fie câinele turbat. Mă duc mâine să îmi fac antirabicul. Unul m-a înțepat cu o șurubelniță, mi-a dat în spate cu o șurubelniță. Au venit în grup și m-au atacat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Realitatea Plus.

Pensia uriaşă pe care o încasează Dragomir de la statul român

Dumitru Dragomir anunţa, la finalul anului trecut, nu duce grija zilei de mâine. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că primeşte o pensie cu mult peste media din România.

„Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 12.000 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a spus Dumitru Dragomir la Kanal D, conform playtech.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir face o avere din imobiliare

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a investit 16 milioane de euro pentru a construi blocurile din zona de Nord a Bucureștiului, acolo unde se află un cartier exclusivist. La 76 de ani, fostul șef de la LPF e mereu pe șantier și nu lasă nimic la voia întămplării.

Familia Dragomir a cumpărat, în 2018, terenul de 4878 de metri pătraţi situat în spatele complexului comercial Pipera Plaza. Potrivit profit.ro, Dumitru Dragomir construieşte două blocuri de 7 etaje. În total sunt 114 apartamente şi 152 de locuri de parcare.

”Cel mai ieftin apartament este în jur de 90.000 de euro, cel de două camere. Cel de trei camere în jur de 120-130.000, cel de patru camere – 200 şi ceva de mii şi penthouse – de la 800.000 de euro în sus. Un penthouse are 720 de metri pătraţi.

(Care se va vinde cel mai repede?) Penthouse-ul. Am deja clienţi, dar să vedem dacă vrea fiul meu să le vândă, că vrea să le oprească pe toate patru. Vrea să dea două la un nepot, două la un nepot.

Dar au venit deja pentru două penthouse-uri, cele mari de 720 de metri, unul cu piscină, jacuzzi, cu saună , cu teren de tenis de masă. Este o nebunie. Eu nu fac cutii de chibrituri, fac apartamente peste cele stas.

Omul, chiar dacă nu are banii, îl las eu. Nu ai bani acum, îmi dai peste 6 luni. Va fi cartierul cel mai exclusivist al Bucureștiului. Are bulevardul de 21 de metri, te plimbi până în lac.

Un alt drum de 9 metri care duce până în lac. Cartiere de 21 de metri drum lat nu există. Şi asta pentru că Becali a făcut, fata lui şi pentru fata lui a pierdut patru hectare de pământ. Pentru drum”, a spus Dragomir, cu două luni în urmă, citat de orangesport.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un "cutremur" la FCSB!
Liga 1 • 24 mart., 9:42
„Nu pleacă, Gigi îi dă și-o primă” Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un „cutremur” la FCSB!
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi
Diverse • 23 mart., 11:57
FOTO
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi: „Faci un milion de euro pe an!”