Închide meniul
Foto

Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela, femeia cu care este căsătorit de mai bine de 35 de ani!

Reclamă

Publicat: 8 martie 2024, 10:13

Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela, femeia cu care este căsătorit de mai bine de 35 de ani!

Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela

Dănuţ Lupu / Hepta

Dănuţ Lupu a primit acceptul de a fi eliberat condiţionat din închisoare. Iată cum arată soţia lui Dănuţ Lupu, care e căsătorită cu fostul fotbalist de mai bine de 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă decizia instanţei nu va fi contestată de procurori, Dănuţ Lupu va ieşi din închisoare. El a efectuat 5 luni din sentinţa de 7 luni şi 10 zile de închisoare.

Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela, femeia cu care este căsătorit de mai bine de 35 de ani!

”Duminică, mă vor lua de la aeroport. Cred că din momentul în care s-a dat sentința, ai 8 ore sau 6 ore să te predai. Mă duc la frontieră și predau pașaportul. Eu am avut o vorbă: nici la dușmani nu le doresc să ajungă la pușcărie! Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. O să o las pe soție să plece înainte și eu o să vin ultimul în țară.

Sunt cam singurul fotbalist din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. Câteodată și oamenii mari mai plâng. (n.r. plânge)”, declara Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro după decizia instanţei, în urma căreia a fost condamnat la închisoare cu executare.

Dănuţ Lupu şi soţia lui au fost filmaţi în trecut de paparazzii Spynews.ro. Mihaela a fost atunci protagonista unei apariţii rare în spaţiul public. Dănuţ Lupu şi Mihaela au împreună un fiu, Răzvan. (VEZI IMAGINILE CU DĂNUŢ LUPU ŞI SOŢIA LUI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă
Dănuţ Lupu şi soţia lui / captura video Spynews.ro
Dănuţ Lupu şi soţia lui / captura video Spynews.ro

Dănuţ Lupu va fi eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei

Dănuţ Lupu a primit dreptul de a fi eliberat din închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă. Dacă hotărârea instanţei nu va fi contestată, Dănuţ Lupu va putea fi eliberat din închisoare.

Tip soluţie: Soluţionare
Soluţia pe scurt: În baza art. 587 Cod procedură penală şi art. 95 din Legea nr. 254/2013, admite propunerea de liberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere.

Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că a fost asistat juridic de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.03.2024”, se arată în Hotărârea 651/2024 07.03.2024.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu va fi angajat la clubul lui Nicolae Badea după eliberarea din închisoare

Nicolae Badea a anunţat că Dănuţ Lupu va fi directorul sportiv al clubului său după ce fostul fotbalist va fi eliberat din închisoare.

Înainte de a fi condamnat, Dănuţ Lupu a fost director sportiv la clubul Dinamo deţinut de Ministerul de Interne.

Clubul lui Nicolae Badea se află în Liga a 4-a, în timp ce CS Dinamo, clubul Ministerului de Interne, se află în Liga a 3-a.

Da, este corect, va fi director sportiv la FC Dinamo, la Liga 4. (n.r. Practic, îi săriți în ajutor) Ne rezolvăm o necesitate a noastră”, a declarat Nicolae Badea pentru iamsport.ro.

Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, a spus Dănuţ Lupu ieri în sala de judecată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și