Închide meniul

Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 martie 2024, 16:12 / Actualizat: 7 martie 2024, 18:56

Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei

Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei

Dănuţ Lupu / Hepta

Dănuţ Lupu a primit dreptul de a fi eliberat din închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă. Dacă hotărârea instanţei nu va fi contestată, Dănuţ Lupu va putea fi eliberat din închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procurorii pot să conteste decizia în termen de 3 zile. Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare, dar a efectuat 5 luni din sentinţă şi poate fi eliberat condiţionat.

Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei

Tip soluţie: Soluţionare
Soluţia pe scurt: În baza art. 587 Cod procedură penală şi art. 95 din Legea nr. 254/2013, admite propunerea de liberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere.

Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că a fost asistat juridic de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.03.2024”, se arată în Hotarârea 651/2024 07.03.2024.

Avocatul lui Dănuţ Lupu a susţinut în instanţă că fostul fotbalist a primit o ofertă de muncă de la Dinamo

Chiar dacă nu a precizat la care dintre cluburi ar urma să muncească Dănuţ Lupu, avocatul a explicat instanţei că acesta a primit o propunere de a deveni director sportiv.

Reclamă

„Clientul meu se va reintegra în societate şi nu va mai greși. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă”, a spus avocatul Ingrid Miclăuş în faţa judecătorului, potrivit prosport.ro.

De asemenea, Ingrid Miclăuş a precizat că Dănuţ Lupu a avut un comportament exemplar în perioada în care s-a aflat în detenţie.

„Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate. Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu”, a mai spus avocatul lui Dănuţ Lupu.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir sărea în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!”

Dumitru Dragomir anunţa anterior că sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu, fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid care a ajuns după gratii în luna octombrie. A ţinut să afirme că, de îndată ce fostul internaţional va fi eliberat, va face tot ce depinde de el pentru a-l face să depăşească marea încercare a vieţii.

Își face detenția. Va ieși un om curat. Dacă am posibilitatea, am să-l ajut”, a declarat Dumitru Dragomir pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și