Închide meniul

Dănuț Lupu, ultimele declarații din libertate. Fostul internațional va fi arestat în decursul zilei de astăzi

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 11:21

Dănuț Lupu, ultimele declarații din libertate. Fostul internațional va fi arestat în decursul zilei de astăzi

Dănuț Lupu, ultimele declarații din libertate

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

Dănuț Lupu a oferit ultimele declarații din libertate. Fostul internațional va ajunge astăzi în România. Acesta va fi reținut de către forțele de ordine pe aeroportul din Otopeni și va fi transportat la închisoare, acolo unde își va ispăși pedeapsa primită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins, de două ori, conducând un autovehicul, fără permis, pe drumurile publice. Acesta nu se afla pe teritoriul României la momentul comunicării sentinței, dar a menționat faptul că se va întoarce în țară încă din momentul în care a aflat că va trebui să își ispășească pedeapsa.

Dănuț Lupu, ultimele declarații din libertate. Ce a transmis fostul internațional

Fostul oficial de la CS Dinamo a vorbit, pentru ultima dată, din postura de om liber. Acesta a declarat că în decursul zilei de astăzi se va întoarce în România și speră că sosirea sa în țară să nu creeze „un spectacol”. De asemenea, a transmis un și un mesaj pentru familia sa, înainte să fie arestat.

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal, astfel încât toată lumea să-și facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat sî fac asta cu demnitate. Mă predau azi pentru că azi erau biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarații și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a spus Dănuț Lupu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Mircea Rednic nu l-a menajat pe Dănuţ Lupu, care va ajunge la închisoare

La finalul meciului Petrolul – UTA, scor 0-0, antrenorul arădenilor a comentat şi situaţia prin care trece Dănuţ Lupu. A izbucnit în râs în momentul în care şi-a amintit cum scăpa de problemele cu legea în tinereţe.

„(Reporter: Prietenul dumneavoastră, Dănuţ Lupu, acum probabil este în drum spre închisoare…) Da, îmi pare rău pentru el, dar el întotdeauna a fost aşa… nu te joci! Nu a învăţat nimic. Îmi pare rău pentru el, chiar nu merită. Mai ales că are şi probleme de sănătate, nu avea nevoie.

Trebuie să fii mai atent, nu te poţi juca. Nu mai e ca pe vremea noastră, când făceam ce voiam şi nu că ne luau carnetul, ne conduceau ei maşina când era… nu ai voie să faci, trebuie un pic respect. Suntem şi noi oameni, suntem supuşi greşelii şi plătim când greşim”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și