Închide meniul

Dramă pentru Dan Petrescu! Cel mai bun prieten al „Bursucului” a decedat în ziua meciului UTA – CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2022, 18:47

Reclamă
Dramă pentru Dan Petrescu! Cel mai bun prieten al „Bursucului a decedat în ziua meciului UTA – CFR Cluj

Cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu a decedat în ziua meciului UTA - CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj a anunțat că Ilie Florian, poreclit „Pisică”, cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu, a decedat chiar în ziua meciului cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a făcut tristul anunț cu câteva ore înaintea partidei cu UTA, din etapa a 13-a din Liga 1.

Cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu a decedat în ziua meciului CFR Cluj – UTA

Astăzi, în ziua meciului cu UTA, am primit o veste tristă pentru întreaga familie CFR-istă.

Ilie Florian sau “Pisică”, așa cum îl numeau toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, a trecut la cele veșnice! Un prieten drag pentru toți cei din clubul nostru, în special al antrenorului Dan Petrescu, “Pisică” ne-a fost mereu alături și reușea să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente.

Dumnezeu să te odihnească în pace, “Pisică”! Nu te vom uita niciodată!„, e anunțul făcut de CFR Cluj.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)

Cine a fost Ilie Florian

Ilie Florian era omul de încredere al lui Dan Petrescu și cel mai bun prieten al „Bursucului”. Era poreclit printre apropiați „talismanul” antrenorului campioanei României.

Dan Petrescu l-a luat pe Ilie Florian cu el la fiecare echipă unde a antrenat. Prietenia dintre cei doi a început încă din perioada când Super Dan era la Unirea Urziceni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și