Închide meniul

Dumitru Dragomir, uluit de vestea divorţului Simonei Halep de Toni Iuruc: „Sunt de-a dreptul şocat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 15:33

Dumitru Dragomir, uluit de vestea divorţului Simonei Halep de Toni Iuruc: „Sunt de-a dreptul şocat!

Dumitru Dragomir, uluit de divorţul Simonei Halep

MMA / MMA2 via Hepta

Dumitru Dragomir, uluit de vestea divorţului Simonei Halep. Anunţul despărţirii l-a şocat pur şi simplu pe fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a spus că nu se aştepta ca Simona Halep şi Toni Iuruc să divorţeze după mai puţin un an de când au făcut cuninia civilă.

Dumitru Dragomir, uluit de vestea divorţului Simonei Halep de Toni Iuruc

„Sunt de-a dreptul şocat, mai ales că îi cunosc pe amândoi foarte bine. Şi Simona, şi Toni sunt nişte copii frumoşi, buni. Îmi pare rău, dar, nene, ştii cum e în viaţă, dacă nu te înţelegi, mai bine să o iei pe un alt drum.

Sfatul meu pentru amândoi este de acum să încerce să-şi facă fiecare o familie şi să se bucure de viaţă”, a spus Dumitru Dragomir pentru orangesport.ro.

Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep. Primul lucru pe care l-a făcut „Simo” după ce a semnat, la notar, actele de divorţ

Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep. Fostul lider WTA, care va împlini 31 de ani pe 27 septembrie, a pus capăt căsniciei la numai un an după cununia civilă. „Simo” a divorţat la un cabinet notarial şi a avut o primă reacţie.

Reclamă

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său„, a transmis jucătoarea de tenis pe reţelele sociale. Ea s-a ferit să ofere declaraţii, în faţa jurnaliştilor, după ce a semnat actele de divorţ.

S-a aflat şi care este primul lucru pe care l-a făcut „Simo” după ce s-a despărţit de Toni Iuruc. Sportiva a decis să şteargă pozele pe care le avea, pe contul ei de Instagram, cu cel care i-a fost soţ. 1.7 milioane de urmăritori are Halep.

Simona a renunţat la toate imaginile pe care le făcuse la cununia civilă de anul trecut. O singură fotografie, în care apare alături de Iuruc, i-a „scăpat”.

Reclamă 4 / 0/3

Halep şi Iuruc se pregăteau de nuntă. Aceasta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi trebuit să aibă peste 300 de invitaţi. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi. Toni Iuruc a divorţat pentru a treia oară.

Toni Iuruc, reacţie uluitoare după ce a divorţat

Toni Iuruc a avut o reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep. Omul de afaceri a semnat actele la notar, iar în momentul în care a ieşit din clădire a fost pus pe glume.

Fostul soţ al Simonei nu şi-a dorit să facă foarte multe comentarii pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Gluma de necrezut vine la scurt timp după ce „Simo” a fost eliminată din ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana noastră a părăsit prematur US Open, fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și