Închide meniul
Foto

Estavana Polman, „cucerită” de viața în România: „Incredibilă! Aveți de toate în București”. Comparație inedită cu Olanda

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2024, 9:36

Reclamă
Estavana Polman, „cucerită” de viața în România: „Incredibilă! Aveți de toate în București”. Comparație inedită cu Olanda

Estavana Polman, "cucerită" de viața în România

Rafael van der Vaart și Estavana Polman / Profimedia

Estavana Polman s-a declarat „cucerită” de viața în România. Handbalista de 31 de ani de la Rapid anunță că trăiește momente speciale după transferul la Rapid. Se bucură de timpul petrecut alături de logodnicul ei, fostul mare fotbalist Rafael van der Vaart, dar și de fiica Jesslynn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născută la Arnhem, Estavana îmbracă tricoul Rapidului din 2022. A ajuns în Giulești, după 9 ani petrecuți la Team Esbjerg.

Estavana Polman, „cucerită” de viața în România

Campioană mondială cu Olanda, în 2019, Estavana Polman a precizat că nu a avut probleme cu adaptarea și că se simte excelent în București.

Cred că e incredibilă (n.r. viața în România). Suntem bine cu toții, familia mea e fericită aici, la fel și eu. Fetița mea e bucuroasă, îi place școala la care merge. Totul este bine.

Îmi place foarte mult Bucureștiul, îmi place Rapidul, îmi plac fanii noștri și-mi place să joc pentru acest club. Nu mai am nevoie de nimic altceva având în vedere că familia îmi este alături.

Reclamă

(Ce anume îți place la București?) Totul. Este un oraș care are o anumită frumusețe. Este o combinație de stil vechi cu cel nou, aveți de toate în acest oraș. Am jucat mult timp în Danemarca, e diferit ce găsești aici față de acolo, dar este frumos. E frumos să ajungi să vezi diferite țări și să cunoști culturi noi„, a declarat Estavana Polman pentru gsp.ro.

Centrul celor de la Rapid a făcut o comparație între conaționalii ei și români. A tras concluzia.

Sunt oameni frumoși, dar mai reci (n.r. în Danemarca). Sunt mai închiși în felul lor, pe când românii sunt mai deschiși. Aici se întâlnesc prin oraș unii cu alții.

Reclamă 4 / 0/3

Deocamdată nu am găsit ceva care nu-mi place (n.r. în București). De fapt, ba da! Traficul e îngrozitor! Stau departe și mă trezesc la 6 dimineața. În mod normal fac jumătate de oră cu mașina, dar câteodată ajung să fac o oră și 40 de minute. E îngrozitor! În afară de trafic, îmi place totul aici„, a dezvăluit logodnica lui Rafael van der Vaart.

Rafael Van der Vaart a primit interzis la ţuică

Handbalista de la Rapid şi fostul jucător de la Real Madrid au oferit un dialog spumos, rememorând episodul în care olandezul a băut pentru prima dată ţuică, alături de români.

Estavana Polman a declarat că Rafael Van der Vaart nu va mai avea voie să mai bea pentru a doua oară ţuică. Fostul fotbalist de la Real Madrid a dezvăluit că a gustat din băutura cu specific românesc la un meci al lui Rapid, de handbal, iar ulterior, când a ajuns acasă, handbalista a fost cea care a observat că a consumat cam mult.

Van der Vaart: „Da, îmi amintesc că am băut!”

Polman: „Nu! Eu îmi amintesc. Tu, nu!”

Van der Vaart: „Am fost la stadionul Rapid, am stat la lojă și am băut cu niște băieți grozavi. Apoi am ajuns acasă și ea a văzut pe fața mea că am băut cam mult.”

Polman: „Sufletul lui a rămas acolo, doar trupul a ajuns acasă! Data viitoare nu mai are voie”, se arată în dialogul spumos al celor doi, conform digisport.ro.

Reclamă

Estavana Polman și Rafael van der Vaart formează un cuplu din 2016, de pe vremea când fostul mijlocaș încă era în activitate.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și