Închide meniul
VIDEO

EXCLUSIV. „Hagi putea lua Balonul de Aur!” Mircea Lucescu, uluit de talentul „Regelui”. Hagi e primul SuperPrieten care îşi spune poveştile în filmul lui Popescu

Reclamă

Publicat: 20 iunie 2021, 22:13 / Actualizat: 23 iunie 2021, 13:42

EXCLUSIV. „Hagi putea lua Balonul de Aur! Mircea Lucescu, uluit de talentul „Regelui. Hagi e primul SuperPrieten care îşi spune poveştile în filmul lui Popescu

as.ro

Mircea Lucescu şi Gică Popescu, declaraţii de excepţie despre Gică Hagi

Loteria penalty-urilor dintr-o seară de vară a lui 1994 i-a răpit lui Gică Hagi şansa de intra în istoria fotbalului. De asta este convins Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, despre Gică Hagi: „Lua Balonul de Aur”

Înainte de eliminarea României în sferturile Cupei Mondiale, liderul Generaţiei de Aur era cu o mână pe Balonul de Aur, crede „Il Luce”.

„A avut ghinion ca echipa naţională să nu treacă peste Suedia. Trecea peste Suedia, era numit numărul 1! N-a fost un jucător mai bun. Lua Balonul de Aur. Din păcate, n-a mai apărut un alt jucător Hagi în echipa naţională, cu acea personalitate…”, a declarat Mircea Lucescu într-o discuţie cu Gică Popescu şi Cătălin Oprişan.

„E şi complicat să fie un alt jucător ca Gică. E greu de egalat”, l-a completat imediat Gică Popescu.

Hagi e primul SuperPrieten care îşi spune poveştile în filmul lui Gică Popescu

SuperPrieteni, filmul eveniment prin care Gică Popescu îşi face debutul în televiziune, începe miercuri la Antena 1, de la 23.45.

Reclamă

Hagi e primul erou, cu povestea Academiei, care vrea să reinventeze fotbalul din România, şi cu amintirile fenomenale ale liderilor Generaţiei de Aur.

„Eu zic că e unul dintre cei mai mari jucători ai lumii. Aşa l-am considerat întotdeauna”, l-a mai lăudat Mircea Lucescu pe Hagi.

SuperPrieteni! Gică Popescu îşi face debutul în televiziune

SuperPrieteni e cea mai tare producţie a verii. Fostul căpitan al Barcelonei, Gică Popescu, va avea invitaţi numai unul şi unul: Regele Hagi, legenda Carles Puyol şi Baloanele de Aur Figo şi Stoicikov.

Reclamă 4 / 0/3

Un Super Reportaj la curtea Regelui Hagi. Toate secretele Academiei care reinventează fotbalul din România!

Gica Popescu îl scoate pe marele Stoicikov la o partidă de pescuit în inima Deltei Dunării. Mămăliga e din partea casei!

Figo şi povestea momentului care a uimit Planeta Fotbal. Cum a trădat-o pe Barcelona pentru Real Madrid.

Puyol dezvăluie secretele Barcelonei din perioada când a fost căpitanul uneia dintre cele mai frumoase echipe din istoria fotbalului.

Recomandări
  • SuperPrieteni începe miercuri la Antena 1, de la 23.45
  • Gică Popescu îşi face debutul în televiziune

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și