Închide meniul

Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 martie 2024, 12:28

Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat

Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România

Fanii României, la meciul cu Columbia / AntenaSport

Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Unii suporteri ai CSA Steaua au afişat un banner care se referea la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FCSB is not Steaua” (n.r.: „FCSB nu e Steaua”) a fost mesajul transmis de suporterii echipei din Liga a 2-a pe Wanda Metropolitano.

Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat

Mesajul transmis de fanii CSA Steaua la meciul Columbia - România, disputat la Madrid
Mesajul transmis de fanii CSA Steaua la meciul Columbia – România, disputat la Madrid

Columbia – România 3-2, meci disputat pe Wanda Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid, a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Tricolorii” au fost conduşi cu 3-0, după golurile marcate de Cordoba, Arias şi Asprilla, dar au fost aproape chiar de a obţine un egal după revenirea din repriza secundă.

Ianis Hagi a marcat pentru 3-1 în minutul 83 al meciului. Florin Tănase a înscris în minutul 90+3, cu un şut deviat din careul columbienilor.

Reclamă

Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”

Edi Iordănescu a avut o reacţie fabuloasă după Columbia – România. Selecţionerul naţionalei a fost mulţumit de cum s-au mobilizat „tricolorii” după ce au fost conduşi cu 3-0.

Selecţionerul a dezvăluit şi ce le-a spus „tricolorilor” despre acest super-meci înainte de a se disputa partida.

(n.r: Un meci spectaculos în această seară. Dacă mai erau 5-10 minute vedeam un egal, nu?) Dacă erau şi mai multe, câştigam (n.r.: râde).

Reclamă 4 / 0/3

Spectaculos pentru dumneavoastră (n.r.: presa), pentru mine, un test foarte, foarte util.

Cel mai important test pe care echipa naţională îl are sub comanda mea şi un test pe care l-am dorit.

Cum v-am spus şi la conferinţa oficială, atunci când mi s-a propus această confruntare, am acceptat-o imediat, în cunoştinţă de cauză.

„Ştiam pe cine urma să întâlnim, o forţă mondială, o echipă completă”

Ştiam pe cine urma să întâlnim, o forţă mondială, o echipă completă, din punctul meu de vedere.

Atunci când ai tehnică individuală foarte bună, când ai forţă, aţi văzut duelurile, aţi văzut jucători pe care nu puteam să îi punem la pământ în anumite momente, când au viteză, când au şi cultură tactică, pentru că sunt mulţi care joacă în Europa şi aduc această ştiinţă a jocului, vorbim de o echipă completă.

Nu întâmplător au bătut Spania, au bătut Germania, au bătut Brazilia. Şi dacă vă uitaţi la meciurile lor de calificare pentru Campionatul Mondial, au făcut jocuri foarte-foarte bune.

Un test de maturitate, mi-am dorit, le-am spus şi băieţilor că trebuie să jucăm dezinvolt, să vedem unde suntem şi da, am tratat ca un test. Am vrut să vedem mai mulţi jucători, am experimentat nişte lucruri, ne-am asumat.

Reclamă

Mă bucur că echipa nu a cedat şi ca, de fiecare dată, cum ne-a obişnuit în ultimii ani, nu renunţă şi dă totul”, a declarat Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională! Ce a spus despre contractul cu FRF

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională a venit după meciul Columbia – România 3-2, transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu a subliniat că este deschis să meargă la negocieri cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal. După cum se ştie, FRF îşi doreşte ca Edi Iordănescu să rămână selecţioner şi după EURO 2024.

(n.r.: despre continuarea la naţională şi după EURO 2024) Vedem în perioada următoare, pentru mine foarte important este să analizăm ce s-a întâmplat în aceste două jocuri, să tragem şi noi concluziile, staff-ul. Revedem jocurile la rece, tragem concluziile şi vedem ce e de făcut în continuare. După care, bineînţeles, dacă voi fi solicitat pentru o discuţie, o voi face. Dar focusul nostru rămâne pentru ce avem de făcut din punct de vedere tehnic şi nu pentru contractul meu. Asta e realitatea!”, a declarat selecţionerul Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport, după Columbia – România 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și