Închide meniul

Fiicele lui Sinisa Mihajlovic, mesaje sfâșietoare după moartea tatălui lor: „Inima mea este distrusă / Oriunde ai fi, pot să te iubesc până acolo”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 decembrie 2022, 17:05

Fiicele lui Sinisa Mihajlovic, mesaje sfâșietoare după moartea tatălui lor: „Inima mea este distrusă / Oriunde ai fi, pot să te iubesc până acolo

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 55 de ani

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 55 de ani / Profimedia

Fiicele lui Sinisa Mihajlovic au postat mesaje sfâșietoare după moartea tatălui lor. Virginia și Viktorija au fost răvășite de dispariția fostului mare jucător și antrenor sârb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a pierdut lupta cu leucemia, la vârsta de 53 de ani. Vestea cumplită a zguduit familia fostului tehnician al Bolognei.

Fiicele lui Sinisa Mihajlovic, mesaje sfâșietoare după moartea tatălui lor

Cele două fiice ale lui Sinisa Mihajlovic, Virginia și Viktorija, i-au adus un elogiu impresionant tatălui lor.

„Este greu, tată. În aceste momente de durere extremă, am nevoie doar de una dintre îmbrățișările tale. Nu orice îmbrățișare, îmbrățișarea ta, combinată cu parfumul tău care, la fel ca și sufletul tău, a rămas lipit de mine. Cine te cunoaște, știe despre ce vorbesc.

Este imposibil să accept asta, dar găsesc puterea în dragostea imensă pe care ne-ai dăruit-o în anii petrecuți împreună. Atât de puternică încât mă va însoți toată viața. După ce am descoperit destinul tău, sunt recunoscătoare că ai fost alături de mine în toți acești ani. Mi-ai dat tot ceea ce un tată putea să îi dea fiicei sale, ba chiar mai mult.

Reclamă

M-ai iubit enorm, cu toată puterea. M-ai protejat de tot. Ai fost prea mult. Prea mult pentru mine, prea mult pentru noi. Prea mult pentru toată lumea. Inima mea este frântă, distrusă. Nu pot să continui să vorbesc despre super-eroul meu, tatăl meu. Sinisa Mihajlovic pentru voi. Doare mult prea tare”, a scris Virginia, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Reclamă 4 / 0/3

La rândul său, Viktorija i-a dedicat dragostea uriașă tatălui său, printr-un mesaj emoționant.

„Am coborât, ți-am dat mâna mea, cel puțin un milion de scări, iar acum că tu ai dispărut, este un gol pe fiecare treaptă.

Te iubesc din tot sufletul, tată. Suflet pur și rar. Mândria vieții mele, eroul meu, iubirea mea cea mare. Oriunde ai fi, pot să te iubesc până acolo”, a fost mesajul transmis de Viktorija, pe Instagram.

Soția lui Sinisa Mihajlovic, mesaj răvășitor după moartea soțului ei

Și soția lui Sinisa Mihajlovic, Arianna, a transmis un mesaj răvășitor după moartea fostului mare fotbalist sârb.

Arianna Mihajlovic a folosit un citat din celebra operă a lui William Shakespeare, Romeo și Julieta, care a fost însoțit de o poză alături de Sinisa.

Reclamă

„Când nu vei mai fi parte din viața mea, voi scoate din memoria ta multe stele mici, iar atunci cerul va fi atât de frumos încât întreaga lume se va îndrăgosti de noapte”, a scris Arianna Mihajlovic, pe Instagram.

Sinisa Mihajlovic a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Serbiei, dar şi unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere.

Mihajlovic a cucerit primul mare trofeu ca jucător, în 1991, Liga Campionilor, alături de Steaua Roşie Belgrab. Sârbii se impuneau într-o finală dramatică, cu Marseille, finală câştigată la loviturile de departajare, acolo unde a înscris şi Mihajlovic.

După succesul înregistrat cu Steaua Roşie, Mihajlovic a fost cumpărat de AS Roma în schimbul a 4,5 milioane de euro, formaţie la care a petrecut 2 sezoane. În 1994 a fost cumpărat de Sampdoria, în schimbul a 6 milioane de euro.

În 1998, Mihajlovic a fost cumpărat de Lazio, pentru 17 milioane de euro, sumă colosală la vremea respectivă. Sârbul a scris istorie pe Olimpico, acolo unde a cucerit şapte trofee, cele mai importante fiind Supercupa Europei, titlul în Serie A, şi patru Cupe ale Italiei.

După şase sezoane în care a îmbrăcat tricoul lui Lazio, Mihajlovic a fost transferat de Inter, acolo unde şi-a încheiat cariera de jucător. În tricoul nerazzurrilor, sârbul a cucerit un titlu în Serie A, cât şi două Cupe ale Italiei şi o Supercupă.

Sinisa Mihajlovic rămâne în istoria fotbalului ca fiind unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere. Precizia şi forţa sa, chiar şi de la distanţe de peste 30 de metri, fac din Sinisa Mihajlovic un fotbalist legendar.

Sinisa Mihajlovic le-a pregătit pe Bologna, Catania, Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Torino şi Sporting. Totodată, fostul mijlocaş a fost şi selecţionerul Serbiei, timp de un an, între 2012 şi 2013.

Recomandări
  • Fiicele lui Sinisa Mihajlovic, mesaje sfâșietoare după moartea tatălui lor
  • „Inima mea este distrusă / Oriunde ai fi, pot să te iubesc până acolo”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și