Închide meniul
Foto

Florentin Petre a rupt tăcerea, după ce soția sa l-a acuzat că are mai multe amante: „Sunt un tată amenințat, șantajat pentru bani!”

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2022, 17:15

Florentin Petre, alături de soția sa, Margarita Peychinska

Florentin Petre a răspuns acuzațiilor dure lansate de soția sa, Margarita Peychinska

Florentin Petre a răspuns acuzațiilor dure lansate de soția sa, Margarita Peychinska

  • Florentin Petre a rupt tăcerea, după ce soția sa l-a acuzat că are mai multe amante
  • Anunțul făcut de fostul dinamovist

Florentin Petre a rupt tăcerea, după ce soția sa l-a acuzat că are mai multe amante. Fostul fotbalist de la Dinamo se află într-un scandal uriaș cu Margarita Peychinska, alături de care are un copil de 8 ani. Fosta Miss Playboy Bulgaria l-a desființat public pe Florentin Petre, acuzându-l că a înșelat-o cu mai mult amante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margarita Peychinska l-a atacat dur pe Florentin Petre, lansând acuzații uluitoare la adresa fostului internațional român.

Florentin Petre a oferit prima reacție, după ce soția sa l-a desființat public

Cea care a fost desemnată Miss Playboy Bulgaria, în 2002, l-a acuzat pe Florentin Petre inclusiv că a înșelat-o cu sora unui coechipier al fiului său din prima căsătorie, Patrick Petre (25 de ani)

Reclamă

„Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat!”, a declarat, recent, Margarita Peychinska.

„Am găsit niște conversații cu o duduie de la Brănești, cu poze dezbrăcată, cu mesaje de genul ‘Te iubesc’, ‘Vreau să te strâng în brațe’”, l-a mai acuzat Margarita pe Florentin Petre.

Reclamă

Între timp, a venit și replica lui Florentin Petre. Fostul atacant al lui Dinamo s-a apărat în fața acuzațiilor lansate de soția sa și a anunțat că a depus cerere pentru desfacerea divorțului.

„Mi se pare josnic pentru o femeie să nu înțeleagă că nu mai este dorită de un bărbat, din varii motive și din vină comună, mi se pare degradant pentru o mamă să iasă în presă și să nu țină cont că sunt tatăl copilului ei, să arunce cu noroi într-o imagine pe care mi-am construit-o muncind pe brânci, cu sacrificii imense”, este o parte din discursul lui Florentin Petre, publicat în mediul online.

Florentin Petre şi Margarita Peychinska au împreună un băiat de opt ani. Fostul fotbalist a mai fost căsătorit cu Cătălina, cea cu care are doi copii.

Reclamă 4 / 0/3

Florentin Petre, prima reacție după ce soția sa l-a acuzat că are mai multe amante

„Nu cunoști un om într-o viață, apăi în 16 ani. Inițial nu am dorit să dau nicio declarație pentru că dincolo de neînțelegerile noastre, avem împreună un copil și mi se pare normal ca băiatul nostru să fie ferit de orice am avea noi ca părinți să ne reproșăm.

Independent de greseli, copilul ne iubeste pe amandoi la fel iar eu nu imi permit ca fiul nostru sa citeasca niste declaratii de-ale mele in care arunc cu noroi in mama lui. In general nu e normal sa aruncam cu noroi in alegerile noastre.

Mi-am asumat alegerea pe care am facut-o atunci cand mi-am refacut viata dupa divortul cu prima sotie, nestiind ca voi avea parte de cele mai neplacute experiente din viata mea. Suntem cu totii constienti ca greseli au fost de ambele parti, ca intr-o casnicie sunt doi si ca nu exista o vina exclusiva a unuia, decat daca a intervenit violenta domestica.

De cel putin trei ani incerc sa salvez o casnicie cu o femeie pe care am considerat-o demna, corecta, cu capul pe umeri (in ciuda unor momente repetate care m-au facut sa ma gandesc serios la divort).

Ori de cate ori incercam sa-i explic ca intre noi lucrurile s-au degradat, ca nu ne mai simtim bine in casnicia asta, ca eu consider ca este cazul sa ne punem la masa si sa discutam serios despre separare, eram atacat cu tot felul de amenintari. Pe langa ceea ce ati citit, lucruri exagerate si interpretate de alfel, amenintarile au fost mult mai dureroase (sinucidere).

Nu am premeditat niciodata nimic, tocmai de aceea m-am axat mai mult pe cresterea copiilor, pe a oferi o educatie corecta si pe a munci pentru ca familia mea sa nu duca lipsa de nimic, nu am strans probe care sa incrimineze intr-un fel femeia cu care imi petreceam viata pentru ca nu m-am gandit o secunda ca voi avea nevoie vreodata, caracterul nu-mi permite sa fac jocuri de culise, premeditari si filme.

Intotdeauna am sperat ca va exista o cale corecta fata de casnicia noastra, fata de copii, astfel incat sa nu se ajunga ca o spalare a rufelor in public.

Reclamă

Florentin Petre a dat cărțile pe față despre soția sa: „Acum 6 luni i-am spus direct că vreau să divorțăm!

Am avut incredere in ea pana in ultimul moment ca va fi cerebrala si ca nu va permite o mocirla, de dragul copilului cel mic. Familia mea nu a dus niciodata lipsa de resurse financiare, am avut intotdeauna un serviciu, am avut intotdeauna vacante, si intotdeauna frigiderul plin.

Compromisuri au fost de ambele parti, mai multe sau mai putine, insa eu n-am sa dau niciodata la o parte lucrurile bune pe care le-a facut mama ultimului meu nascut, pentru cele pe care le-a facut mai putin bune, care m-au dezamagit si care mi-au lasat un gust amar.

Categoric sunt multe de spus si din partea mea, dar aleg sa pastrez detaliile picante cu care as putea sa delectez presa pentru a-mi proteja copiii, mama si sora (oamenii cei mai importanti din viata mea). Sunt mult mai multe decat ei au vazut si mult mai multe decat va puteti imagina vreodata.

Acum 6 luni i-am spus direct ca vreau sa divortam pentru ca am realizat in ultima vacanta ca nu se mai poate salva nimic, ca lucrurile merg continuu in directia gresita si ca situatia se degradase intr-un asa fel incat ma simteam strain in casa mea, nu mai aveam niciun fel de sentiment pentru femeia cu care imparteam patul si categoric si banii, ca dezamagirea mea in ceea ce o priveste era atat de mare incat nu mi-o mai doream.

Am incercat in fel si chip sa-i explic asta, am cautat tot felul de motive pentru care sa o fac sa inteleaga ca eu nu mai vreau sa fiu cu ea, unele motive ale mele, recunosc, fiind si inventate pentru ca efectiv nu mai stiam cum sa o determin sa accepte separarea fara acele dure amenintari care puteau sa afecteze in mod categoric copilul meu.

Florentin Petre: „Mi se pare josnic pentru o femeie să nu înțeleagă că nu mai este dorită de un bărbat!”

Suntem despartiti in fapt de 5 luni, eu am mers la copil constant, am o relatie extraordinara cu toti copiii mei, mai ales cu cel mic, care e la varsta la care are nevoie de mai multa atentie iar ori de cate ori am ocazia merg si petrec timp cu el. De la despartirea in fapt, BANII mei au stat intotdeauna in contul ei pentru ca am vrut ca lor sa nu le lipseasca absolut nimic. Nu am pus pret pe bani ci doar pe bunastarea lor.

Mi se pare josnic pentru o femeie sa nu inteleaga ca nu mai este dorita de un barbat, din varii motive si din vina comuna, mi se pare degradant pentru o mama sa iasa in presa si sa nu tina cont ca sunt tatal copilului ei, sa arunce cu noroi intr-o imagine pe care mi-am construit-o muncind pe branci, cu sacrificii imense.

Eu sunt singura sursa de venit consistenta atat pentru ea cat si pentru copilul meu si ar fi trebuit sa se gandeasca inainte de a-mi strica imagina, pentru ca asta ar implica si o lipsa de venituri financiare pentru mine, venituri din care ar trebui sa ii ofer si ei pentru a avea tot ce-i trebuie pentru copilul nostru.

Doar pentru copilul nostru, pentru ca ceilalti doi copii ai mei au clacat inaintea mea si au ales sa plece din casa in care stateam cu totii pentru ca nu mai suportau actiunile umilitoare la care erau supusi, de la obligatii privind cheltuielile pana la a ascunde mancarea din frigider.

Cale de impacare nu mai exista, ca dovada exista o cerere de divort introdusa de mine la Judecatoria Cornetu pentru desfacerea casatoriei si pentru stabilirea custodiei si domiciliului copilului. Intotdeauna am sa fac de asa natura incat copilului meu sa-i fie bine, iar daca pentru el trebuie sa tac si sa incasez niste ineptii ale mamei lui, am sa o fac.

Sunt un tata amenintat, santajat pentru bani, cu o gramada de compromisuri in spate pentru a mentine un climat linistit in casa. Sunt un tata care si-a vazut doi copii plecand din casa parinteasca pentru ca mama vitrega le lua dreptul si la a se hrani. Sunt un tata in primul rand si imi doresc sa mi se respecte drepturile ca atare.

Am mare incredere in Justitia din Romania, am mare incredere ca va actiona spre interesul superior al copilului, acestea fiind si singurul aspect care ma intereseaza. In rest, bucurosi le-om duce toate, de e soare de e nor”, a scris Florentin Petre, pe rețelele sociale, citat de viva.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important
Liga 1 • 7 feb., 13:48
Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important: „Amatorism şi lipsă de organizare”
Florentin Petre a avut cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, după ce fundaşul naţionalei României s-a transferat la Tottenham
Premier League • 31 ian., 10:40
Florentin Petre, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin: „Va fi liderul naţionalei! România ar trebuie să se mândrească!”
"Vi s-a propus să o preluaţi pe Dinamo" Ionuţ Chirilă, răspuns ferm după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia
Liga 1 • 18 dec., 20:41
Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo: „E luat la mişto, dar ştie fotbal!”
Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo - FCSB
Liga 1 • 26 nov., 17:15
Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo – FCSB: „O să-l pomenesc pe Becali la biserică. Vreau să câştige campionatul”
Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo
Liga 1 • 24 nov., 13:10
Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo! Răspunsul oficialului „câinilor”