Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman a făcut show total la nunta lui Drăguş! A cântat „Made in România”, iar invitaţii au „sărit cu banii” pe el

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2024, 13:35

Reclamă
Florinel Coman a făcut show total la nunta lui Drăguş! A cântat „Made in România, iar invitaţii au „sărit cu banii pe el

Florinel Coman a făcut show total la nunta lui Drăguş

Colaj Tik Tok

Florinel Coman a făcut show total la nunta lui Denis Drăguş. „Mbappe de România” a pus mâna pe microfon şi a dat recital în mijlocul ringului de dans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a făcut show total la nunta lui Denis Drăguş. A cântat „Made in România”, hit-ul verii de la EURO 2024.

Florinel Coman a făcut show total la nunta lui Drăguş

Prestaţia lui Florinel Coman a fost una la înălţime, iar invitaţii i-au dat bani pentru dedicaţii. La finalul reprezentaţiei, Coman a avut grijă să înapoieze banii. Filmuleţul a fost postat pe reţelele de socializare.

VEZI AICI IMAGINILE ÎN CARE FLORINEL COMAN CÂNTĂ

@crisnistor Sefu meuuuuuuuuu❤️❤️❤️ LOVE YOUUUUU #florinelcoman #madeinromania @Florinel Coman7 ♬ son original – crisnistor

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman, dialog fabulos cu Alibec la nunta lui Drăguş

Florinel Coman a avut un dialog fabulos cu Alibec la nunta lui Denis Drăguş. Jucătorii naţionalei au pus la cale o scenetă, iar rezultatul a fost savuros. Coman a fost cel care a dat tonul distracţie, alături de Drăguş, Stanciu, Alibec şi Drăguşin. Coman l-a numit pe Stanciu director, iar Alibec a primit rolul profesorului de matematică.

Florinel Coman: „Uite, mamă, sunt la nunta lui Denis şi m-am întâlnit cu domnul director şi cu domnul de mate!”

Denis Alibec: „Bună ziua, doamnă, să ştiţi că băieţii au fost foarte cuminţi, se pricep foarte bine la fizică şi mai au un pic îl depăşesc pe Einstein. Mai ales domnul Florinel Coman”

Reclamă

Denis Drăguș nu și-a ascuns emoțiile în ziua nunții

Denis Drăguș nu și-a ascuns emoțiile în ziua nunții. Atacantul echipei naționale a vorbit deschis despre tot ceea ce simte în cea mai importantă zi din viața sa. După un EURO 2024 „de vis”, Denis Drăguș are un nou motiv de sărbătoare. Pe data de 10 iulie, acesta și-a programat atât nunta, cu frumoasa Vanessa, cât și botezul fetiței.

Înainte de startul petrecerii, Denis Drăguș a dezvăluit că această vară este „cea mai frumoasă din viața sa”. Acesta a vorbit și despre colegii de la echipa națională care au răspuns invitației, dar și despre selecționerul echipei naționale.

„Am emoții penru că e un moment special pe care nu îl trăiești în fiecare zi. Mă bucur că s-a întâmplat și că am făcut pas. Alături de ceea ce s-a întâmplat în vara asta, e cel mai frumos moment. E cea mai frumoasă vară din viața mea. E un sentiment unic, greu de descris.

Eu speram să schimb data nunții (n.r. râde). De accea nu am pregătit nimic, după meciul cu Olanda am început să ne pregătim. Nu am vrut să ne gândim la asta, ne-am gândit că o să mergem mai departe. Eu mai îmi doresc copii, îmi doresc și un băiat. Îmi doresc să fim cât mai mulți și sănătoși.

Am avut două perechi de nași. Cu Șumi am o relație specială, și el m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine.

Vom vedea cine e în formă azi. Vom da note după (n.r. râde). Mă bucur că îi am pe colegi alături, mai ales că a fost foarte din scurt. Mă bucur să am alături de mine oameni speciali. Au venit toți la care mă așteptam, nu m-a surprins nimeni. Sper să avem o seară frumoasă.

(n.r. Edi Iordănescu nu este aici) Din păcate, sau din fericire, selecționerul are nevoie de puțin timp pentru vacanță. Poate pentru unii a fost dificil să ajungă, a fost foarte din scurt. Fiecare are nevoie de o pauză”, a spus Denis Drăguș.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și