Închide meniul

Gerard Pique, detalii fabuloase din relația cu noua sa iubită, Clara Chia: „Sunt o marionetă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 februarie 2023, 12:44

Gerard Pique, detalii fabuloase din relația cu noua sa iubită, Clara Chia: „Sunt o marionetă!

Gerard Pique a făcut o dezvăluire savuroasă

Gerard Pique a făcut o dezvăluire savuroasă / Instagram

Gerard Pique (36 de ani) a oferit detalii fabuloase din relația cu noua sa iubită, Clara Chia. Fostul fundaș de la FC Barcelona s-a despărțit vara trecută de Shakira, după o relație de 12 ani, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de o tânără de 23 de ani. În presa spaniolă au fost lansate zvonuri conform cărora Pique ar fi început să se întâlnească cu Clara Chia încă din timpul relației cu Shakira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva zile după ce a postat prima poză în mediul online alături de Clara Chia, Gerard Pique a făcut o dezvăluire savuroasă despre noua sa relație.

Gerard Pique, detalii fabuloase din relația cu noua sa iubită, Clara Chia: „Sunt o marionetă!”

Fostul internațional spaniol a fost întrebat de streamer-ul Ibai Llanos, în timpul unei transmisiuni live, dacă încă mai ține pasul cu tendințele din lumea fashion-ului.

Pique a dezvăluit că nu se mai preocupă atât de tare de modă, ci lasă această „grijă” în seama iubitei sale, care este cu 13 ani mai tânără decât el.

„Adevărul este că merg împreună cu iubita mea la cumpărături, iar ea îmi cumpără hainele. Sunt o marionetă”, s-a amuzat Gerard Pique, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Declarația inedită a lui Pique a venit la scurt timp după ce fostul fotbalist și Clara Chia au fost surprinși în timpul unei sesiuni de shopping, pe străzile din Barcelona.

Gerard Pique a dat cărțile pe față: „Nu l-am felicitat pe Lionel Messi după Cupa Mondială!”

Gerard Pique a dat cărțile pe față, când a fost întrebat despre relația sa cu Lionel Messi. Cei doi au fost coechipieri ani de zile la FC Barcelona, perioadă în care au câștigat trofee pe bandă rulantă, atât pe plan intern, cât și extern. Chiar dacă în trecut se înțelegeau bine, cei doi nu mai sunt atât de apropiați în clipa de față. Chiar Pique a fost cel care a dezvăluit că nu l-a sunat să-l felicite pe Messi pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, alături de naționala Argentinei.

Gerard Pique și-a încheiat cariera de fotbalist anul trecut, după o viață petrecută pe Camp Nou. El a fost crescut la academia catalanilor, La Masia, și a jucat pentru prima echipă timp de 15 ani. La mai bine de 3 luni de la ultimul meci jucat în carieră, Pique a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolul și-a anunțat retragerea din fotbal la câteva luni după ce s-a despărțit de Shakira. Pique trăiește acum o poveste de dragoste alături de Clara Chia, o tânără de 23 de ani cu care ar fi început să se vadă încă de când era împreună cu Shakira.

Pique, anunț ferm: „Messi e cel mai bun jucător din lume!”

Gerard Pique a explicat că s-a „rupt” de fotbal în ultima vreme și că abia a văzut puțin din finala Campionatului Mondial din Qatar. Din acest motiv, fostul fundaș nu a simțit nevoia să-l felicite pe Lionel Messi pentru performanța sa uriașă, de a aduce Argentinei al 3-lea trofeu suprem din istorie.

„Ca atacant, din anumite motive, aș spune că Messi. El este cel mai bun jucător din lume, la ora actuală, dar și din istoria fotbalului. A reușit să câștige și Cupa Mondială cu Argentina, era visul său.

Nu, sincer, nu l-am felicitat. Ultimele luni din viața mea au fost foarte grele și am avut nevoie să mă deconectez. Nu am mai urmărit sportul și nu am văzut nici măcar meciurile de la Campionatul Mondial, în afară de finală și nici pe aceea în întregime”, a spus Gerard Pique, într-un interviu cu TikToker-ul englez Nohn Nellis, citat de mundodeportivo.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și