Închide meniul

Gerard Pique, dezvăluire sinceră: „Nu l-am felicitat pe Lionel Messi după Cupa Mondială!”. Care este motivul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 februarie 2023, 9:29 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:29

Gerard Pique, dezvăluire sinceră: „Nu l-am felicitat pe Lionel Messi după Cupa Mondială!. Care este motivul

Lionel Messi și Gerard Pique au jucat împreună ani de zile la Barcelona

Lionel Messi și Gerard Pique au jucat împreună ani de zile la Barcelona / Profimedia

Gerard Pique (36 de ani) a avut o dezvăluire sinceră când a fost întrebat dacă l-a felicitat pe Lionel Messi după ce a câștigat Cupa Mondială. Cei doi au fost coechipieri ani de zile la FC Barcelona, perioadă în care au câștigat trofee pe bandă rulantă, atât pe plan intern, cât și extern. Chiar dacă în trecut se înțelegeau bine, cei doi nu mai sunt atât de apropiați în clipa de față. Chiar Pique a fost cel care a dezvăluit că nu l-a sunat să-l felicite pe Messi pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, alături de naționala Argentinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique și-a încheiat cariera de fotbalist anul trecut, după o viață petrecută pe Camp Nou. El a fost crescut la academia catalanilor, La Masia, și a jucat pentru prima echipă timp de 15 ani. La mai bine de 3 luni de la ultimul meci jucat în carieră, Pique a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o.

Gerard Pique, dezvăluire sinceră: „Nu l-am felicitat pe Lionel Messi după Cupa Mondială!”

Spaniolul și-a anunțat retragerea din fotbal la câteva luni după ce s-a despărțit de Shakira. Pique trăiește acum o poveste de dragoste alături de Clara Chia, o tânără de 23 de ani cu care ar fi început să se vadă încă de când era împreună cu Shakira.

Gerard Pique a explicat că s-a „rupt” de fotbal în ultima vreme și că abia a văzut puțin din finala Campionatului Mondial din Qatar. Din acest motiv, fostul fundaș nu a simțit nevoia să-l felicite pe Lionel Messi pentru performanța sa uriașă, de a aduce Argentinei al 3-lea trofeu suprem din istorie.

„Ca atacant, din anumite motive, aș spune că Messi. El este cel mai bun jucător din lume, la ora actuală, dar și din istoria fotbalului. A reușit să câștige și Cupa Mondială cu Argentina, era visul său.

Reclamă

Pique rămâne fanul lui Messi, chiar dacă nu l-a sunat după Mondial: „E cel mai bun din lume!”

Nu, sincer, nu l-am felicitat. Ultimele luni din viața mea au fost foarte grele și am avut nevoie să mă deconectez. Nu am mai urmărit sportul și nu am văzut nici măcar meciurile de la Campionatul Mondial, în afară de finală și nici pe aceea în întregime”, a spus Gerard Pique, într-un interviu cu TikToker-ul englez Nohn Nellis, citat de mundodeportivo.com.

Gerard Pique a răspuns și la eterna întrebare din fotbal: Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo?

„Este adevărat că lupta dintre cei doi, din ultimul deceniu, a fost impresionantă, pentru că amândoi au realizat lucruri incredibile. Dar dacă ar fi să aleg, l-aș alege pe Messi, cu siguranță.

Reclamă 4 / 0/3

A demonstrat că poate concura la cel mai înalt nivel chiar și la 35 de ani. Este cel mai bun jucător din lume și a arătat asta la Cupa Mondială”, a mai declarat Gerard Pique.

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită. Fostul fundaş de la Barcelona a postat pe reţelele de socializare prima imagine cu Clara Chia, studenta pentru care a părăsit-o pe Shakira.

Gerard Pique (35 de ani) și Clara Chia Marti (23) este cel mai nou cuplu din Spania. În plin scandal cu Shakira, Pique a postat prima imagine alături de iubita sa, care este mai mică cu 22 de ani decât Shakira.

Gerard Pique şi Shakira se află în centrul unui scandal monstru, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să posteze prima imagine alături de noua iubită. Imaginea a devenit imediat virală în Spania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și