Închide meniul

Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă! Când plănuiesc cei doi să anunţe că se căsătoresc

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2023, 14:25

Reclamă
Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă! Când plănuiesc cei doi să anunţe că se căsătoresc

Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă!

Clara Chia şi Gerard Pique / Instagram

Presa spaniolă scrie că fostul fotbalist al FC Barcelona, Gerard Pique, şi iubita sa, Clara Chia, studentă la marketing, se pregătesc de nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi ar urma să anunţe că se vor căsători la 26 iunie, când are loc nunta lui Marc Pique, fratele lui Gerard, informează news.ro.

Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă!

În urmă cu mai puţin de o lună, Piqué şi Chia au fost surprinşi la firma de bijuterii Rabat din Barcelona, ceea ce a declanşat zvonuri privind posibila achiziţie a unui inel.

Clara Chia are 24 de ani, iar Pique are 36 de ani şi formează un cuplu de aproape un an. Relaţia lor a fost îndelung mediatizată deoarece ar fi fost motivul care a dus la despărţirea fostului fotbalist de cântăreaţa columbiană Shakira.

În ciuda faptului că au avut 12 ani de relaţie şi au doi copii împreună, Shakira şi Piqué nu au fost căsătoriţi.

Reclamă

Shakira şi Lewis Hamilton formează un cuplu! Cei doi au fost văzuţi sărutându-se

Shakira şi Lewis Hamilton formează un cuplu! Dezvăluirea verii din showbiz a fost făcută de publicaţia Marca, ce o citează pe jurnalista Silvia Taules de la site-ul vanitatis.elconfidencial.com.

Shakira şi Lewis Hamilton ar fi fost văzuţi sărutându-se de către martori la Marele Premiu al Spaniei. Aceştia ar fi surprins cele două staruri sărutându-se şi îmbrăţişându-se în paddock-ul de la Montmelo, la Marele Premiu al Spaniei.

Publicaţiile citate au obţinut şi declaraţii ale unor surse apropiate de Shakira. Sursele respective au confirmat că artista şi Lewis Hamilton se află la începutul unei relaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Speculaţii despre o posibilă relaţie a Shakirei cu Lewis Hamilton au apărut şi anterior. Cele două vedete au fost fotografiate pe un iaht după Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Shakira locuieşte, de altfel, la Miami alături de cei doi băieţi pe care îi are cu Pique.

Chiar dacă se cunoşteau de mai demult şi erau prieteni, Shakira şi Lewis Hamilton ar fi făcut pasul către o relaţie recent.

Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiuni și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați. Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo. Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene”, au scris jurnaliștii Marca, citând-o pe jurnalista Silvia Taules.

Shakira l-a „distrus” pe Gerard Pique într-o piesă

Shakira i-a dedicat o piesă lui Gerard Pique, fostul ei partener de viaţă. Versurile fac trimitere directă la relaţia pe care acesta o are cu Clara Chia, cântăreaţa sud-americană fiind extrem de dezamăgită de cum a fost tratată în relaţia cu fostul fundaş.

Una ca mine nu e pentru unul ca tine! Eram prea bună, de asta eşti acum cu una la fel ca tine!”, se arată într-un vers al melodiei, pe care Shakira a compus-o alături de DJ-ul argentinian Bizarapp.

Mai mult decât atât, Shakira transmitea, în mod indirect, că nu există cale de împăcare între ea şi Gerard Pique: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi, nici dacă ma implori!

Totodată, solista făcea trimitere şi la faptul că Gerard Pique a lăsat-o în plin scandal, fiind asaltată de jurnalişti, însă nu se lasă învinsă de asta: „M-ai lăsat cu presa la uşă! Ai crezut că mă răneşti, dar m-ai făcut mai puternică!”, se mai arată în versurile piesei cântăreţei.

Reclamă

Noua piesă a Shakirei a devenit imediat virală. În doar nouă ore de la publicare, a strâns peste 20 de milioane de vizualizări.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și