Închide meniul

Gică Hagi, cuvinte uriaşe despre Kylian Mbappe: „E un fenomen! Este o reîncarnare a lui Pele!” Ce a spus de Haaland

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 10:33 / Actualizat: 9 martie 2022, 12:44

Gică Hagi, cuvinte uriaşe despre Kylian Mbappe: „E un fenomen! Este o reîncarnare a lui Pele! Ce a spus de Haaland

Gică Hagi, în timpul unui interviu

Hepta

Gică Hagi a fost întrebat de jurnaliştii spanioli pe cine ar trebui să transfere Real Madrid. „Regele” s-a ferit să dea un răspuns concret, însă a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland este un marcator, un număr 9 clasic. Abia se trezește dimineață și deja a dat două goluri. Dar Mbappe este un fenomen. Pentru mine, el este o reîncarnare a lui Pele. Un numărul 10 care dă goluri multe şi care face totul. Se aseamănă mult„, a spus Hagi pentru Marca.

Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid

Kylian Mbappe este vedeta principală a „blockbuster-ului” Real Madrid – PSG, din optimile UEFA Champions League. Starul francez, care ar putea juca pentru „galactici” în sezonul următor, a fost întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid.

Delegația PSG-ului a aterizat la Madrid marți, în jurul orei locale 12:30, pe aeroportul Barajas Adolfo Suárez. Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 200 de fani au așteptat sosirea echipei pariziene.

Sursa citată anunță că Mbappe a coborât din autocar alături de marocanul Achraf Hakimi, iar imediat ce a apărut în fața mulțimii, suporterii i-au scandat neîncetat numele.

Reclamă

Sergio Ramos, Messi și Neymar au fost și ei aclamați de fanii care s-au adunat să-i întâmpine pe jucătorii lui PSG, dar atracția principală a fost Kylian Mbappe.

Jurnaliștii spanioli au remarcat că starul francez nu a dat semne că ar avea probleme medicale după ce s-a lovit la antrenamentul de luni de dimineaţă al celor de la PSG. Mbappe ar putea să fie titular în returul de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe ar putea juca pentru Real Madrid

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și