Închide meniul

Gică Hagi la AC Milan, marele transfer ratat de Silvio Berlusconi! Giovanni Becali: „Italienii mi-au spus că mă îmbracă în bani”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2023, 17:48

Reclamă
Gică Hagi la AC Milan, marele transfer ratat de Silvio Berlusconi! Giovanni Becali: Italienii mi-au spus că mă îmbracă în bani”

Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu

Gică Hagi pe bancă / Hepta

Gică Hagi la AC Milan a fost marele transfer ratat de Silvio Berlusconi. După finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, Silvio Berlusconi a încercat să îl transfere pe marele fotbalist român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a vorbit despre acea mutare care nu a mai avut loc. Gică Hagi avea să ajungă la Real Madrid în 1990.

Gică Hagi la AC Milan, marele transfer ratat de Silvio Berlusconi!

După finala de la Barcelona, când am văzut că barosanilor de la AC Milan le ardea buza după Hagi, m-am dus cu tupeu şi am discutat direct cu ei. Gullit era accidentat, nu se ştia cât şi cum o să mai joace. Italienii mi-au spus: ‘dacă ni-l aduci pe Hagi, te îmbrăcăm în bani’.

Dar eu am discutat cu Gică şi mi-am dat seama că nu are rost să insist. În cazul lui, sentimentele faţă de părinţi erau prea puternice. Dacă pleca, îi distrugea şi pe ei, dar se distrugea şi pe el, pentru că nu putea să stea multă vreme departe de ei”, a povestit Giovanni Becali în biografia lui Gică Hagi scrisă de Grigore Cartianu, potrivit fanatik.ro.

Gică Hagi a mărturisit că a fost măgulit de interesul Milanului, dar a precizat că a ales Real Madrid fiindcă preşedintele echipei spaniole a venit special pentru el la Bucureşti pentru a-l convinge să ajungă pe Bernabeu.

Reclamă

Nu ascund că interesul lui Arrigo Sacchi pentru mine mi-a mângâiat orgoliul, faptul că el s-a gândit să mă facă să joc în acea echipă de fenomene, dar totul a eșuat. Cineva de la Milan a venit la București, dar nu era o figură de prim rang, în timp ce de la Real Madrid a venit chiar președintele, Ramon Mendoza, care mi-a spus clar de la început că Real Madrid mă vrea.

N-a fost o alegere ușoară. Eram un decar important pentru lumea fotbalului, mă voiau și din Anglia, din Germania, dar cel mai mult a contat faptul că președintele Realului a venit în România pentru a mă convinge”, mărturisea Gică Hagi.

Reacţia lui Cosmin Contra, după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit: „A intrat în vestiar după un meci cu Inter”

Cosmin Contra a avut o primă reacţie după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit. Fostul fundaş dreapta a jucat la Milan în sezonul 2001 – 2002, înainte să plece la Atletico.

Reclamă 4 / 0/3

Contra a dezvăluit cele două episoade când jucătorii lui Milan au fost vizitaţi de fostul prim-ministru al Italiei. Berlusconi a murit, astăzi, la vârsta de 86 de ani.

„Eram foarte apreciat de el. L-am întâlnit de două ori. A venit la Milanello şi a intrat în vestiar după un meci cu Inter. În rest, fiind prim ministru, l-am întâlnit de puţine ori. Îi plăcea fotbalul, respecta toţi jucătorii. Sunt foarte puţin oameni în fotbal care se pot lăuda cu palmaresul lui.

Îmi pare rău că s-a dus unul dintre oamenii care au revoluţionat fotbalul. A înfiinţat echipa aia care a dominat Europa. Era respectat de toţi din Italia. Exigenţele erau maxime şi trebuia să dai randamentul cel mai bun pentru a rămâne la Milan”, a spus Cosmin Contra, pentru Antena Sport.

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Silvio Berlusconi a murit

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Silvio Berlusconi a murit nu a întârziat să apară. Fostul antrenor al Milanului a transmis condoleanţele sale după moartea fostului patron al clubului italian.

Silvio Berlusconi, fost premier al Italiei, a încetat viaţă luni, la vârsta de 86 de ani, după ce fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani. El deţinea o altă echipă italiană, Monza, după ce a fost patronul clubului AC Milan timp de 30 de ani.

„Tristeţea de astăzi nu şterge momentele fericite trăite împreună. Recunoştinţă infinită preşedintelui, dar mai ales unui om ironic, loial, inteligent, sincer. A fost esenţial mai întâi în aventura mea ca fotbalist şi apoi ca antrenor. Grazie Presidente”, a fostul mesajul postat de Ancelotti, pe Twitter.

Carlo Ancelotti a menţinut o relaţie cu Silvio Berlusconi încă de la începuturile sale ca jucător şi mai târziu ca antrenor la AC Milan, etapă în care a câştigat titlul în Serie A, în sezonul 2003-2004 şi două trofee ale Ligii Campionilor, în 2003 şi 2007, printre alte titluri.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și