Închide meniul
Foto

Gigi Becali a rămas fără combustibil la bolidul de lux! Imagini uluitoare cu patronul de la FCSB

Publicat: 12 decembrie 2023, 22:47

Reclamă
Gigi Becali a rămas fără combustibil la bolidul de lux! Imagini uluitoare cu patronul de la FCSB

Gigi Becali a rămas fără combustibil la bolidul de lux

Gigi Becali/ Colaj sport.ro, Profimedia

Gigi Becali a rămas fără combustibil la bolidul de lux pe care îl conducea. Milionarul din Pipera a oferit imagini incredibile, după ce nu a mai reuşit să ajungă la benzinărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lunii trecute, Gigi Becali a ajuns cu un alt bolid de lux într-un şanţ. Patronul de la FCSB a încercat să evite un accident, şi ulterior a ajuns chiar la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Gigi Becali a rămas fără combustibil la bolidul de lux

Conform sport.ro, chiar în apropierea unei benzinării, Gigi Becali a rămas fără combustibil la maşina pe care o conducea. Acesta a apelat la serviciile angajaţilor de la banezinărie, care i-au împins bolidul până la pompa de alimentare.

În momentul în care maşina sa era împinsă, Gigi Becali nu a rămas indiferent. Patronul de la FCSB s-a alăturat angajaţilor benzinăriei care îi duceau maşina către pompă.

Gigi Becali conducea un Rolls Royce Ghost Black Badge, din anul 2022, în momentul în care a rămas fără carburant. Maşina valorează peste 300.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Incidentul nefericit pentru milionarul din Pipera s-a petrecut în apropierea unei benzinării din zona Pipera.

Gigi Becali, reacţie după accidentul în care a ajuns cu bolidul în şanţ

Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată după accidentul în urma căruia a ajuns cu bolidul în şanţ. Patronul a ajuns la Poliţie luni dimineaţă, la ora 3, pentru a fi testat antidrog şi alcoolemie.

„Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti.

Reclamă

Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc. Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi.

Toţi au luat-o la fugă când a venit miliţia. Eu am stat pe loc. Mie mi-e ruşine să fug. Am bărbăţie. Asta-i virtute, este cadou. Nu pot să mă laud cu ce mi-a dat Dumnezeu cadou.

Acum am o fisură, mi-am pus corset şi am plecat la sfinţire, la biserică. Fisura este la coastă. Nu este grav. Şi dacă e grav, dacă ai bărbăţie, suporţi şi durerea şi totul.

Problema este că a venit din lateral. Eu eram în depăşirea lui când el a intrat în mine. Aveam două soluţii: instinctul este să intru în şanţ şi să distrugi maşina. I-a fost frică, îţi dai seama”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și