Închide meniul

Gigi Becali, declaraţie incredibilă după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Nu mă interesează, nu e sângele meu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2022, 14:51

Gigi Becali, declaraţie incredibilă după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Nu mă interesează, nu e sângele meu!

Gigi Becali, reacţie după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Colaj Gigi Becali şi Regina Elisabeta a II-a / Profimedia

Gigi Becali a avut o declaraţie incredibilă după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Patronul FCSB a transmis că nu este interesat de decesul care a îndoliat mapamondul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii.

Gigi Becali, declaraţie incredibilă după moartea Reginei Elisabeta a II-a

„Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii, în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează. Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește? Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu.

Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei. Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica, marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a

Mihai Stoica a fost marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a. Managerul general de la FCSB se afla la Londra, unde FCSB a jucat cu West Ham în UEFA Conference League.

Reclamă

„(n.r. – suporterii români) Senzaţional! Senzaţionali! Londra azi a fost… S-a vorbit româneşte în ea, toată lumea vorbea despre Steaua şi meciul din serara asta. Păcat că n-a durat mai mult… Nu are importanţă.

Nu s-a pus problema amânării. Mi-e dat să trăiesc nişte chestii pe care unii nu le trăiesc toată viaţa. Eram în Barcelona când a murit Cruyff, eram în Craiova la moartea lui Ilie Balaci. Acum, în Londra la moartea reginei. Cei prezenţi aici au cântat începutul imnului. Sunt momente istorice, e impresionant. E cel mai longeviv suveran din istoria Marii Britanii”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Dan Petrescu: „Toată lumea e îndurerată de moartea Reginei!”

Reacţia lui Dan Petrescu, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Antrenorul CFR-ului spune că amânarea meciurilor din Premier League a fost o decizie corectă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a spus că ar fi vrut să îi cunoască pe cei din Casa Regală, mai ales în perioada în care făcea senzaţie în Anglia.

„Toată lumea e îndurerată. Şi fotbalul am înţeles că s-a oprit în Anglia, ca şi respect. Mi se pare o decizie corectă. A fost 70 de ani Regină. Sunt convins că e o pierdere mare pentru cei care au iubit-o. Din păcate, nu am fost niciodată la Casa Regală, aş fi vrut„, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă la 96 de ani

Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă.

”Regina a murit în pace la Balmoral”, a anunţat Palatul Buckingham. Charles este astfel noul Rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Conducătorii Premier League au avut o primă reacţie după decesul care a îndoliat mapamondul.

„Suntem profund întristaţi să auzim vestea morţii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală și de toată lumea care este în doliu pentru pierderea Majestății Sale”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și