Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile: “M-am dus la el la birou și i-am zis: ‘Am venit să te împușc!’”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2022, 9:25

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile: “M-am dus la el la birou și i-am zis: ‘Am venit să te împușc!”

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu

Hepta

Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre o tranzacție realizată în urmă cu 16 ani. Este vorba despre momentul în care latifundiarul din Pipera a cumpărat Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB a explicat că a cumpărat proprietatea din București de la un american, însă misiunea nu a fost ușoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 7 milioane de dolari pentru Palatul din Capitală, care pe vremuri servea drept Ambasadă a Argentinei.

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile: “M-am dus direct la el la birou și i-am zis: ‘Am venit să te împușc!’”

Finanțatorul FCSB-ului a achiziționat clădirea în 2006, după ce i-a trimis banii în bancă fostului proprietar american. În ciuda faptului că cei doi bătuseră palma, în tranzacție a intervenit altcineva care voia să-i dea planurile peste cap lui Gigi Becali.

Becali a povestit că s-a dus peste cunoștința respectivă și i-a spus, în glumă, că o împușcă.

“Pe vremuri, aveam o cunoștință aici, când eram mai tânăr, și când treceam pe aici vedeam numai Armată. Aici a fost Ambasada Argentinei. Și zice unul, Cuptor, că aici cere 13 milioane, dar Palatul normal face 7 milioane de dolari. Și proprietarul o vinde în America. Am venit aici, am văzut… 3.400 de metri (…) În ziua aia am dat telefon, l-am căutat pe ăla, era prin concediu.

Reclamă

Am avut și o revelație. Erau doi prieteni de-ai mei. Unul era cu Securitatea de acum și altul cu Securitatea veche. Și am zis să văd cine îl găsește mai repede pe proprietar. Până la urmă nu l-a găsit niciunul, l-am găsit eu. Am vorbit cu omul și a zis așa: ‘Domne, trebuie să vin în țară, am pe cineva care semnează’. Îl întreb: ‘Cât costă? 7 milioane, da?’. ‘Păi da, dar trebuie să semnezi, banii, cutare’.

Gigi Becali a povestit cum a cumpărat Palatul din Aleea Alexandru: „Ești tu mai puternic decât mine?”

Îi zic: ‘Eu am acolo pe unul care trebuie să semneze’. A zis că trebuie să primească banii în bancă. Zic ‘dă-mi un număr de cont din America și îți trimit banii în America’. După aceea a zis ăla pe la televiziune în America, eu n-am văzut așa om. Și după aia semnează avocatul. Dar el zice ‘păi ai încredere în mine?’. ‘Păi eu m-am interesat de dumneata, din ce familie ești, n-ai cum să fii escroc’.

Era familie evreu-creștin, i-am dat banii înainte, 7 milioane de dolari, i-am băgat banii în bancă și trebuia să vină se semneze avocatul. Avocatul, când să vină se semneze, nu vrea să semneze. I-am dat telefon proprietarului, ‘cum domne, eu i-am dat ordin să semneze’. Mi-a zis avocatul: ‘Da, domnul Gigi. Nu semnez, mi-e frică de Cuptor. Mi-a spus că dacă semnez, mă împușcă’.

Reclamă 4 / 0/3

El voia să mi-o dea cu 13 milioane. M-am dus direct la Cuptor la birou și i-am zis ‘Am venit să te împușc. Ca să te împușc eu pe tine ca să nu îl mai împuști tu pe ăsta că nu îmi semnează mie. Ești atât de șmecher și mafiot încât împuști? Ești tu mai puternic decât mine? Păi te împușc eu pe tine’. Și mi-a zis: ‘Ho, mă, nebunule, du-te și semnează’. Eu îl cunoșteam pe Cuptor și mi-am permis glumele astea. După m-am dus acolo și mi-a semnat’, a povestit Gigi Becali, pentru realitatea.net.

Dezvăluiri uluitoare despre averea lui Gigi Becali: „E mult mai bogat decât Ion Țiriac!”

Dezvăluiri uluitoare despre averea lui Gigi Becali. Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, susține că Gigi Becali este de departe cel mai bogat român, cu mult peste Ion Țiriac.

Deși latifundiarul din Pipera nu se află în Top 20 Forbes România, Dumitru Dragomir are informații conform cărora averea lui Gigi e cu mult mai mare.

„Corleone” sugerează că patronul roș-albaștrilor nu e interesat de cifrele oficiale și că adevărul este altul.

„Ascultaţi-mă bine că vă zic, eu sunt unul dintre puţinii oameni care ştiu: Gigi Becali este cel mai bogat om din România la ora actuală, e mult mai bogat decât Ion Ţiriac. Îl doare pe el în pălărie că nu mai este în clasamente. Are mii de hectare de pământ agricol şi nu numai, mii de hectare de pădure, aşa că eu ştiu ce vorbesc”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro

Recomandări
  • Gigi Becali, dezvăluiri incredibile
  • “M-am dus direct la el la birou și i-am zis: ‘Am venit să te împușc!’”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și